NAKON OVOG PRIZORA ĆETE RONITI SUZE! Rada Manojlović dobila portret sa pokjnom majkom, previše tužno (FOTO)

Pevačica je dala svoj maksimum, bila je vrlo uspešna u školi, a uporedo je pevala na veseljima kako bi uspela da zaradi i pomogne majci u lečenju

Pritnscreen

Rada Manojlović jednom prilikom dala je izjavu o svom najtežem trenutku u životu, kao i o sećanju na majku koja je godinama borila bitku sa opakom bolešću.

Pevačica je dala svoj maksimum, bila je vrlo uspešna u školi, a uporedo je pevala na veseljima kako bi uspela da zaradi i pomogne majci u lečenju.

Ona i njena sestra koja je tada imala samo 17 godina, nisu krile svoju veliku veru da će im se majka izlečiti, ali sudbina je nažalost odlučila drugačije.

Kurir Televizija 

Radina majka je izgubila borbu u ranim godinama. Pevačica je isticala kako je njena majka znala jednom rečenicom da je smiri i ohrabri u trenucima kada je plakala zbog nje.

Rada nije volela da deli previše svoj privatni život. U javnosti se nikad nije pojavila njihova zajednička fotografija, međutim nedavno na Instagramu je podelila portret sa svojom majkom i sestrom.

Njihova pokojna majka se nalazi na sredini portreta, dok su Marija i Rada nacrtane između svoje majke. Ova fotografija tera mnoge na suze. Umetnica koja je nacrtala portret, postavila je i fotografiju njihove majke, koja joj je poslužila za iscrtavanje ovog emotivnog portreta.

- Ljudi mi uvek govore da izgledam baš kao ti. Ne bih to menjala ni za šta na svetu. Volim te mama. 20 godina živiš kroz nas, u nama, sa nama...Doživotno! Obećavam - ostavila je komentar ispod slike sestra Marija.

 - Najviše na svetu...ovom i onom - nadovezala se Rada komentarom. Portret pevačice sa svojom majkom i sestrom mnogima je naterao suze na oči. Oglasila se i pevačica koja je dala svoje mišljenje.

- Ovo je nešto najlepše što je neko uradio za nas - napisala je ona u komentarima uz nekoliko emotikona srca.

Mnogi pevačicini fanovi su poslali Radi reči podrške.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Čekanje na transplantaciju organa uz hroničnu bubrežnu insuficijenciju  Kurir televizija