PUNA MI JE GLAVA CIFARA, DINARA, EVRA... Rasim Ljajić iskreno o stanju u Humskoj! Otkrio je koliko Partizan duguje i šta očekuje od skupštine!

Uoči zakazane skupštine u Humskoj kratko smo porazgovarali sa budućim prvim čovekom crno belih.

@starsport Rasim Ljajić

Rasim Ljajić spreman je da preuzme fudbalski klub "Partizan". To bi zvanično trebalo da se dogodi u ponedeljak. Uoči izbora kratko smo porazgovarali sa budućim prvim čovekom crno-belih.

- U ponedeljak je skupština. Do tada bi trebalo da bude izbor privremenog organa. Još pregovaramo ko će biti u sastavu tog privremenog organa i još uvek se ne zna.

Da li imate u planu ko će vam biti najbliži saradnici?

- Ima nekoliko imena, ali za sada ne mogu da vam otkrijem.

Koga biste voleli, da li je to Predrag Mijatović, na primer?

- Ah, šta bih ja voleo. Predrag bi bio idealan.

Starsport 

Prethodnih dana ste vreme često provodili u Humskoj. Kakvo je zaista stanje. Da li je istina da klub duguje čak 60 miliona evra?

- Verujte da mi je ceo dan puna glava cifara, dinara, evra, dugova, potraživanja,ne znam gde se nalazim. Evo došao sam na promociju divnih pesama i to mi je pola sata da danem dušom, ali vi me pitate. Da, dug je taj 55 miliona plus 3,5 miliona nekih sporova, ali to je ta cifra o kojoj se ranije pričalo. 

Navijači Novog Pazara najavljuju da se u ponedeljak neće odigrati utakmica protiv Partizana. Razlog je taj što su kažnjeni. Šta očekujete?

- Neka rade šta god hoće. Sve što rade sada je katastrofa za klub i to put za nestajanje tog kluba. Ja sam dao sve tom klubu i dobio sam samo probleme. Podržavao sam ih na mišićama, posle ovoga što najavljuju neka im je sa srećom ja apsoluno ne želim da imam nikakve veze jer ovo je katstrofa.

Zorana Jevtić, Filip Plavčić 

Premijer Republike Srbije Miloš Vučević je najavio moguću rekonstrukciju vlade, da li biste se vratili u politiku i pod kojim uslovima?

- Neću da se vraćam ja tek treba da radim u Partizanu, to vam je kao da vodite pet ministarstava. Gde ću da se vraćam, kakvo crno vraćanje,j oš mi samo to fali.

Hoće li vam iskustvo koje ste stekli u politici pomoći u vođenju Partizana?

- Hoće, mnogo, to je realno.

Zorana Jevtić 

This browser does not support the video element.

Rasim Ljajić na promociji albuma za koji je pisao pesme  Kurir