Procurila poslednja fotografija Lijama Pejna: Urlao na ženu, hvatao je za vrat, pa padom s trećeg sprata otišao u smrt

Opisao je situaciju kao “vrlo napetu”, a žena je razgovarala na španskom s menadžerom hotela, koji je njene reči prevodio pevaču.

Bruno Marzi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

MuzičarLijam Pejnviđen je kako se svađa s nepoznatom ženom oko novca u predvorju hotela "Casa Sur", samo nekoliko sati pre nego što je pao s balkona hotela u Argentini i preminuo, ekskluzivno prenosi Daily Mail.

Majkl Flišman iz SAD-, takođe je u isto vreme odseo u hotelu i za britanski tabloid prepričao razgovor koji je čuo. Kaže da se otprilike tri sata pre smrti, pevač ponašao “divlje”, dok se svađao s nepoznatom ženom oko novca.

- Daću ti 20 hiljada dolara samo zato što mogu. Imam 55 miliona dolara i volim da pomažem ljudima - rekao joj je Pejn, kako tvrdi Flišman za Daily Mail.

Opisao je situaciju kao “vrlo napetu”, a žena je razgovarala na španskom s menadžerom hotela, koji je njene reči prevodio pevaču. Dodaje da je Pejn delovao vrlo uznemireno, uz vidljiv višak energije i konstantno hodanje okolo.

iamrenzomars/tiktok 

Majka Flišmana je za britanski tabloid rekla kako se činilo da je ženi s kojom se svađao bilo jako neprijatno i da je bila pomalo bojažljiva. Kasnije su napustili hotel, ali nepoznatu ženu su videli da razgovara ispred zgrade.

PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Rebeka iz Vašingtona, koja je takođe odsela u hotelu i srela pevača, prisetila se za Daily Mail njegovog “bizarnog ponašanja”. Kaže da je jedan od njenih prijatelja trebao da bude u apartmanu u kom je odseo Pejn, ali se do poslepodneva nije odjavio, iako je to trebalo da uradi još ujutro.

Objašnjava da je zbog toga osoblje bilo nervozno, ali i zbog njegovog ponašanja. U liftu je navodno zgrabio devojku koja je bila s njim i počeo lažno da je davi. Kasnije je u predvorju glasno psovao tokom čitanja pristiglih mejlova i počeo da udara laptopom u pod.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

ANA ZATEKLA MLADU PEVAČICU U MINIĆU, PA RAZLUPALA STUDIO RALETU! Ovo su detalji incidenta kada je Nikolić dobila nervni slom  Kurir televizija