IZJAVA KOJA SE NEĆE DOPASTI NAVIJAČIMA CRVENE ZVEZDE! Trener Barselone posle pobede poručio: Srećan sam najviše zbog Pantera i Veselog, bili su igrači Partizana

Urbanandsport/NurPhoto/Shutterst / Shutterstock Editorial /Profimedia

Trener Barselone Đoan Penjaroja bio je ponosan na svoje igrače nakon velikog trijmfa u Beogradskoj areni.

Košarkaši Barselone naneli su Crvenoj zvezdi prvi poraz u sezoni, pošto su posle produžetka slavili u krcatoj Areni rezultatom 98:94.

Na konferenciji za medije, koja je usledila odmah nakon meča, Penjaroja je istakao da mu je posebno srećan zbog Kevina Pantera i Jana Veselog.

Bivši asovi Partizana blistali su na ovom meču. Doskorašnji kapiten crno-belih Panter odigrao sjajno u odlučujućim momentima meča. Ubacio je čak 16 poena u četvrtoj četvrtini i produžetku i bio najefikasniji akter meča sa ukupno 26 poena, a uspeo je da zaustavi i važan napad crveno-belih u finišu produžetka. Sjajan je bio i Jan Veseli koji je meč završio sa 19 postignutih poena.

"Srećan sam zbog svih igrača, ali naravno najviše zbog Kevina Pantera i Jana Veselog, bili su igrači Partizana, naravno da su srećni što su večeras pobedili", rekao je Penjaroja.

Trener katalonskog kluba istakao je da mu je bilo zadovoljstvo da vodi tim u ovakvoj atmosferi.

"Zadovoljstvo je da se igra u Beogradu u ovakvoj atmosferi. Imali smo dosta problema, uprkos tome što smo pobedili. Na početku nismo uspevali da branimo šuteve za tri poena. Borili smo se čitavih 45 minuta, imali smo neke odlične momente. Ovo je bila utakmica 50-50".

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Jago posle poraza Zvezde  Kurir