NASTAVNICA MATEMATIKE SPAVALA SA UČENIKOM, DRUGI ČUVALI STRAŽU! Bizaran slučaj dobija epilog, evo kakvu kaznu je dobila

Garden Ridge Police Department

Učiteljica matematike iz Misurija koja je priznala da je spavala sa učenikom dok su drugi čuvali stražu postigla je nagodbu sa tužiocem i osuđena je na četiri godine zatvora.

Hejli Nikel Klifton (26) je u zamenu za blažu kaznu priznala da je imala "seksualni kontakt" sa učenikom, kako bi iz optužnice bile uklonjene sledeće tačke - ugrožavanje dobrobiti deteta, silovanje drugog stepena, seksualni odnos sa učenikom i zlostavljanje deteta četvrtog stepena.

Učiteljica je uhvaćena nakon što je policija obaveštena o vezi između nje i učenika. Neimenovani učenik iz srednje škole Lakej istupio je i pokazao fotografije ogrebotina na telu tinejdžera.

Hejli Nikel Klifton (26) osuđena je na četiri godine zatvora i naloženo joj je da završi program lečenja. Međutim, sudija je rekao da će primati izveštaje o njenom napretku svakih 90 dana, i ako se dobro ponaša, Hejli bi mogla da dobije suspenziju kazne i da joj se kazna smanji na uslovnu slobodu.

Hejli Nikel Klifton je uhapšena početkom januara u okrugu Komal, Teksas. Seksualni odnosi su se dogodili u okrugu Pulaski u Misuriju, oko 1.500 kilometara od mesta gde je uhapšena.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)