"Sećam se golog Paf Dedija iznad sebe" Javila se još jedna žrtva ozloglašenog repera: "Popio sam jedno piće, a onda..."

U tužbi se dalje tvrdi da bi reper "polivao žrtve losionima ili sličnim uljima za telo", koji su sadržali drogu, "kako bi se droga apsorbovala kroz kožu u telo žrtve". Navedeno je i da se DHB stavljao u alkoholna pića tokom Didijevih žurki.

Marlon Reid / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon hapšenja repera Šona Didija Kombsa, poznatijeg kao Paf Dedi ili Pi Didi, u javnost su isplivali detalji njegovih razuzdanih žurki. Policija je još u martu sprovela raciju u njegovim kućama i zaplenila više od 1000 bočica bejbi ulja i lubrikanata. Iako je njegov advokat za New York Post pokušao da objasni zašto je reper imao ogromne zalihe dečjeg ulja u svojim vilama, sada su isplivali novi detalji.

U tužbi se tvrdi da je Didi na žurkama koristio lubrikante pomešane s drogom za silovanje kako bi pojedinci lakše iskoristili svoje žrtve. "Kombsu se naročito svidela upotreba popularnog leka za silovanje Rohypnol ili GHB za počinjenje gnusnih dela seksualnog nasilja i silovanja bez pristanka nad bezbrojnim žrtvama", stoji u tužbi, prenosi Newsweek.

Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia 

Drogu stavljali i u piće

U tužbi se dalje tvrdi da bi reper "polivao žrtve losionima ili sličnim uljima za telo", koji su sadržali drogu, "kako bi se droga apsorbovala kroz kožu u telo žrtve". Navedeno je i da se DHB stavljao u alkoholna pića tokom Didijevih žurki.

"Kombs bi često tajno dodavao drogu u alkoholna pića koja su se služila na njegovim žurkama, obično u naizgled nevinoj čaši šampanjca. Gosti su bili prisiljeni da piju ta alkoholna pića s GHB-jem pre ulaska ili dok su bili na njegovoj žurki", stoji u tužbi.

screenshot x/SchengenStory 

Svedok Džon Doi, čije su izjave takođe uzete u obzir pri sastavljanju tužbe, tvrdi da je popio jedno piće na Kombsovoj zabavi u oktobru 2021, a zatim postao "dezorijentisan" jer je "soba počela da se vrti". "U stanju zbunjenosti pokušao je da se skloni iz situacije tražeći siguran prostor. Pokušavao je da ode, a muški glas mu je rekao da izdrži", navodi se.

Universal Pictures / Relativity / AFP / Profimedia 

Džon Doi se seća golog Didija iznad sebe

"Sledeće čega se seća je da je bio u spavaćoj sobi. Uprkos tome što je nejasno bio svestan svoje okoline, nije mogao da se pomeri ni da govori. Osećao se kao da je zarobljen u sopstvenom telu. Više muškaraca počelo je da ga seksualno napada, a seća se da je video golog Kombsa iznad sebe u jednom trenutku", napisano je.

Didijev advokat Mark Agnifilo rekao je za New York Post da to što je pronađena ogromna količina bejbi ulja nije ništa čudno. "Mislim da nije bilo 1000. Mislim da je bilo puno. Mislim, Costco (američki trgovinski lanac) je odmah niz ulicu. Mislim da Amerikanci kupuju na veliko, to je poznata stvar", rekao je.

Miami Herald/TNS via ZUMA Press 

"I znate da su to odrasle osobe koje su dale pristanak i koje rade ono što odrasli rade s pristankom. Ne možemo da postanemo toliki puritanci u ovoj zemlji da mislimo da je seks na neki način loša stvar jer da je tako, ne bi više bilo ljudi", dodao je.

Suočava se s mnogim optužbama

120 osoba planira da podigne tužbu protiv Didija, od kojih je 25 bilo maloletno u vreme incidenata zbog kojih pokreću tužbe. Jedna osoba je navodno imala 9 godina kad se dogodilo zlostavljanje. Advokatu koji će zastupati te ljude javilo se ukupno 3280 ljudi koji tvrde da ih je reper zlostavljao. U 24 sata javilo se čak 12 hiljada navodnih žrtava i svedoka. Međutim, on sve poriče.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Reper Korona i Albino se pozdravljaju  Kurir