ZVEZDA JE IMALA POSEBNOG GOSTA PROTIV BARSELONE! Ulepšali su veče Viktoru (13) čija je priča rasplakala Srbiju: Drugari mi kažu da kupim novu nogu na kiosku...

Printscren / Instagram / redstarfamilly

Crvena zvezda i Barselona odigrali su spektakularnu utakmicu u beogradskoj Areni, a gosti su meč dobili posle produžetka rezultatom 98:94. Na ovom meču Zvezda je imala i specijalnog gosta, 13-godišnjeg Viktora Stevanovića koji je sa svojim ocem Goranom prisustvovao ovom spektaklu, a dobio je i dres Miloša Teodosića.

Ipak, Viktorova priča daleko je od idealne. Čak naprotiv, osmesi iz beogradske Arene nisu toliko česti jer njega život nije mazio. U porodici njegovog oca, Gorana Stevanovića iz Niša koji živi sam sa troje dece stalna je borba, ćerka Andreja je do sada imala 27 operacija zbog nedostatka kosti potkolenice, a Viktor zbog iščašenja kolena otežano hoda.

Nedavno, fondacija "Srbi za Srbe" podelila je video u kom četvoročlana porodica Stevanović traži pomoć kako bi uspeli da izgrade novu kuću. U tom snimku Viktor je otvorio dušu i rekao je nešto što je potreslo čitavu zemlju.

- Drugari u školi me često ismejavaju i kažu da treba da kupim novu nogu na kiosku… Tj. nisu mi to drugari - rekao je on i mnogima je doneo suze na lice.

Crvena zvezda se potrudila da ulepša bar jedan Viktorov dan, a njegovu priču i priču čitave porodice Stevanović, sada je čulo još više ljudi. Takođe, Kurir je već pisao o porodici Stevanović i njihovu tešku priču možete pročitati na sledećem linku:

 Ukoliko želite da pomognete porodici Stevanović, više informacija možete pronaći OVDE.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Izjave Crvena zvezda pred Baskoniju  Kurir