"Zaustavite se, molim vas" Oglasila se žena s kojom poginuli pevač ima dete: Njene reči kidaju dušu (FOTO)

Pevačica grupe Girls Aloud i 10 godina mlađi član One Directiona bili su zajedno dve godine. Upoznali su se kad je on imao samo 14 godina.

NIJO / Backgrid UK / Profimedia

Bivša partnerka Lijama Pejna, pevačica Šeril Kol, s kojom ima sina, oglasila se prvi put nakon njegove smrti.

"Dok pokušavam da dođem sebi nakon ovog potresnog događaja i borim se sa svojom tugom u ovo neopisivo bolno vreme, htela bih da vas sve lepo podsetim da smo izgubili ljudsko biće. Lijam nije bio samo pop zvezda i slavna osoba, bio je sin, brat, ujak, dragi prijatelj i otac našem sedmogodišnjem sinu", napisala je na Instagramu uz fotografiju Lijama sa sinom.

"Sinu koji sada mora da se suoči sa stvarnošću da više nikad neće videti svog oca", upozorila je. Naime, Šeril i Lijam su 2017. dobili sina Bera, kog su i nakon rastanka nastavili zajedno da gaje.

"Ono što me najviše uznemirava je to što će Ber jednog dana imati pristup gnusnim izveštajima i medijskom iskorišćavanju koje smo videli u poslednja dva dana. Slama mi srce što u budućnosti neću moći da ga zaštitim od toga. Molim vas da razmislite, čemu služe neki od ovih napisa osim da nanose dodatnu štetu svima koji su ostali da skupljaju komadiće", zavapila je.

Profimedia  Šeril Kol i Lijam Pejn

"Pre nego što ostavite komentar ili snimite video, zapitajte se želite li da ih vaše dete ili porodica čitaju. Molim vas, dajte Lijamu ono malo dostojanstva koje mu je preostalo nakon smrti, da počiva u miru", zaključila je.

Pevačica grupe Girls Aloud i 10 godina mlađi član One Directiona bili su zajedno dve godine. Upoznali su se kad je on imao samo 14 godina na audiciji za X Factor, gde je ona bila u žiriju.

Lijam Pejn preminuo je u Buenos Ajresu nakon pada s trećeg sprata hotela. Imao je 31 godinu.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Koliko košta sahrana u Srbiji?  Kurir televizija