"NISAM JOJ JA KRIVA ŠTO NE ZNA DA PEVA" Jovana Jeremić brutalno odgovorila pevačici sa svadbe: Izgubila je keš pa se sad ljuti

Voditeljka Jovana Jeremić odgovorila pevačici sa svadbe na kojoj je samo za 10 minuta uzela 1.000 evra

Printscreen

Pevačica Anđelina Vjetrović, kojoj je voditeljka Jovana Jeremić uzela mikrofon na jednoj svadbi i uzela 1.000 evra bakšiša, oglasila se na društvenoj mreži Iks, gde je oplela po Jeremićki i optužila da joj je otela mikrofon iz ruku. Voditeljka se odmah potom oglasila i za Kurir rekla da može da se ljuti koliko hoće, ali da je na nju publika reagovala. Jeremićka joj je uzvratila na svoj način poručivši joj da ne zna da peva.   

Printscreen 

- Ne dajem marketing nepoznatim osobama. Nisam joj ja kriva što ona ne zna da peva i što publika nije reagovala na nju, a jeste na mene. Ne znam ni ko je, ni šta je, a tako je bilo. Možda je vreme da šef orkestra Mikica promeni pevačicu. Ja bih možda konkurisala ali nemam vremena, idem za Ameriku. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Šta ćeš, izgubila je keš pa se sad ljuti - poručila je u svom stilu Jeremićka. 

Podsetimo, Jovana se nedavno provodila kao gost sa pratnerom Draganom, na svadbi, kada se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala. Ona je za samo 10 minuta dobila 1.000 evra bakšiša.

 Kurir.rs

This browser does not support the video element.

Jovana jeremić sa ćerkom i Draganom prošetala crvenim tepihom  Kurir