TRPALI JOJ U RUKE EVIRĆE DOK JE PEVAČICA SAMO MOGLA DA GLEDA: Ovako je Jovana Jeremić uzela za 10 minuta 1.000 € bakšiša na svadbi!

Zapevala je stare hitove - "Hajde da igramo" Slatkog greha, kao i "Hajde da ludujemo ove noći", kojom je Tajči predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji 1990. u Zagrebu

Printsceen

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je na svadbi uzela za 10 minuta čak 1.000 evra bakšiša. Naime, voditeljka je zajedno sa svojim dečkom Draganom bila gost na veselju, a u jednom trenutku je ustala i uzela mikrofon u ruke.  Otpevala je nekoliko hitova i digla svatove na noge. Zapevala je stare hitove - "Hajde da igramo" Slatkog greha, kao i "Hajde da ludujemo ove noći", kojom je Tajči predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji 1990. u Zagrebu. 

Pogledajte u videu ispod kako je to bilo: 

This browser does not support the video element.

Pogledajte kako je Jovana Jeremić za 10 minuta uzela 1000 evra  Privatna arhiva

 Podsetimo, pevačica koja je pevala na svadbi oglasila se na društvenim mrežama uz ne baš tako lepe reči za voditeljku:

- Neka joj je alal. Stvar je u njenom bahatom i bezobraznom ponašanju, o nepoštovanju muzičara, o otimanju mikrofona koleginici, o njenom prepotentnom stavu i ponižavanju ostalih - navela je pevačica Anđela Vjetrović.


- I nije bitan taj novac koji je uzela, niko neće propasti, a ni obogatiti se od toga, ali otimanje pevačici mikrofona iz ruku, propisanje gluposti i omalovažavanje drugih je za svaku osudu - napisala je.

Jeremićka nije htela mnogo da komentariše ali je u kratkoj izjavi uzvratila veoma žestoko. 

- Ne dajem marketing nepoznatim osobama. Nisam joj ja kriva što ona ne zna da peva i što publika nije reagovala na nju, a jeste na mene. Ne znam ni ko je, ni šta je, a tako je bilo. Možda je vreme da šef orkestra Mikica promeni pevačicu. Ja bih možda konkurisala ali nemam vremena, idem za Ameriku. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Šta ćeš, izgubila je keš pa se sad ljuti - poručila je u svom stilu Jeremićka za Kurir.

This browser does not support the video element.

Jovana Jeremić želi da bude Sandra Meljničenko  Kurir televizija