BOKI 13 NAJAVIO NOVI “REKET”: Makedonski šoumen snimio autobiografski film, otkriva sve detalje maltretiranja i života iz zatvora

Bojan Jovanovski otkrio sve o projektima na kojima je do sada vredno radio

Martin Kangalov

Ekipa Kurira boravila je u Skoplju i tom prilikom posetila najpoznatijeg šoumena Bokija 13 koji vredno radi na novim projektima.
U prestižnom hotelu u samom centru prestonice Severne Makedoniji Boki je organizovao ekskluzivno fotografisanje za novi projekat koji je najavio ispred kamere Kurir televizije.

Kurir 

- Ovo je moje prvo pojavljivanje u srpskim medijima nakon izlaska iz zatvora. Neću mnogo pričati, samo ću najaviti projekat koji ce biti najveći na Balkanu i premijeru filma “Reket” koji je moja autobiografija i ekranizovana situacija koju sam preživljavao tokom zatvora - rekao je Jovanovski.

Martin Kangalov 

Boki je takođe najavio “giveaway” (nagradno darivanje na Instagram), gde će poklanjati stan i sedam automobila najsrećnijim učesnicima i korisnicima društvenih mreža koji će pratiti pravila nagradne igre.

This browser does not support the video element.

Boki 13 navajo film "Reket"  Kurir

Partner u kompletnom projektu je najpoznatiji makedonski jutjuber Stefan Lazarov koji je sa njim radio i ekskluzivan fotosešn ovim povodom.

- Čast mi je što radim sa Bokijem koji je vrhunski profesionalac u svom poslu. Nekada je bio moj učitelj i mentor a danas sarađujemo i zajedno stojimo iza ovog projekta. Od njega sam mnogo naučio i zadovoljstvo je biti njegov poslovni partner - govorio je Stefan.

Martin Kangalov 

Boki i Stefan su se dva puta presvlačili i u luksuznom hotelu i napravili set fotografija koji će svima oduzeti dah ali i promovisati novu avanturu.

Podsetimo, Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 uhapšen je u akciji "Reket", a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac. On je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora. U zatvoru je doživljavao niz neprijatnosti, maltretiranja i nasilja nakon čega se i razboleo, te je završio i na operaciji. 

Jovanovski, koji od juna 2021. izdržavao devetogodišnju zatvorsku kaznu za iznudu novca od biznismena Jordana Kamčeva, zadržan je 2. novembra 2022. u skopskoj bolnici, gde je iz zatvora doveden na kontrolni pregled. Njegov advokat Vladimir Tufegdžić rekao je tada da je razlog za njegovo zadržavanje na hirurškoj klinici pogoršanje zdravstvenog stanja, zbog toga što ne dobija propisanu terapiju i nema adekvatno lečenje u zatvoru.

Youtube prtscr / Kanal 5 Tv 

Jovanovski je bio i pretučen u zatvoru "Idrizovo", a zbog pogoršanog zdravstvenog stanja prethodno je više puta bio na dodatnim bolničkim pregledima.

Apelacioni sud je početkom 2024. godine doneo odluku da se Bojanu Jovanovskom ukida presuda za krivično delo prevare, nakon žalbi koji je njegov pravni tim podneo Apelacionom suduKako se navodi njemu se više ne stavljaju na teret krivična dela pranja novca i imovinske koristi.

O svim detaljima života u zatvoru Boki 13 snimio je film "Reket" koji će uskoro ugledati svetlost dana, a ispred kamere Kurira najavio je i gala promociju u centru Skoplja.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 405  Kurir TV