"Bio je stvarno nesrećan" Poginuli pevač preklinjao devojku da ostane s njim, nije ga poslušala, a onda je pao s trećeg sprata

Prijatelj, koji je tražio da ostane anoniman, rekao je da je razgovor para bio "zapravo malo žešći nego što mislite", ali nije dalje otkrivao detalje.

GoffPhotos.com/GoffPhotos/Profimedia

Pevač Lijam Pejn navodno je molio svoju devojku, influenserku Kejt Kasidi da ostane s njim u Argentini pre nego što je ona napustila latinoameričku zemlju uoči tragedije, prenosi Page Six.

"Lijam nije želeo da Kejt napusti Argentinu. Želeo je da ona ostane. Molio ju je da ostane", rekao je izvor.

Prijatelj, koji je tražio da ostane anoniman, rekao je da je razgovor para bio "zapravo malo žešći nego što mislite", ali nije dalje otkrivao detalje. Kasidi je u ponedeljak na TikToku otkrila da su ona i Pejn planirali da budu tamo samo pet dana, ali putovanje je na kraju potrajalo dve nedelje. "Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim da predugo ostanem na jednom mestu", rekla je.

Navodno se pevaču nije svideo odlazak njegove devojke i učinio ga je neraspoloženim. "Htela je da bude kod kuće sa svojim psom. To mu se uopšte nije svidelo. Bio je stvarno neraspoložen zbog toga", rekao je izvor.

Kao što je poznato, par je došao u Argentinu da podrži pevačevog bivšeg kolegu iz benda One Direction, Najla Horana, koji je tamo imao koncert 2. oktobra. Kasidina prijateljica rekla je da se influenserka naljutila jer joj Pejn nije dao nikakvu naznaku kada će biti spreman da ide pa je ona odlučila da uzme stvari u svoje ruke.

Instagram/kateecass 

"Bio je stvarno nesrećan zbog toga. Jasno joj je to stavio do znanja", rekao je izvor.

Iako su se navodno posvađali oko njenog odlaska par je, za dve godine koliko se zabavljaju i žive zajedno, imao skladan odnos. Zato mnogi dovode u pitanje informacije koje tvrde da se pevač pre smrti provodio s prostitutkama u hotelskoj sobi.

James McCauley / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, ni najmanje se ne dovodi u pitanje njihova ljubav i tuga s kojom se sada Kejt nosi. "Lijam, anđele moj. Ti si sve. Želim da znaš da sam te volela bezuslovno i potpuno. Nastaviću da te volim do kraja života", deo je Kasidine oproštajne poruke od preminulog dečka.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Sahrana Radmile Živković  Kurir