EKSKLUZIVNO SAZNANJE KURIRA O HAPŠENJU DŽONIJA SA VRAČARA! Nedić otkrio: Vušović je uhapšen preko žene! DETALJI AKCIJE

Ispričao vikend specijal emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji

Privatna Arhiva, Kurir Televizija

Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara uhapšen je u Barseloni, kao vođa "vračarske grupe" se od 2022. godine nalazi na međunarodnoj Interoplovoj poternici, a navodi se da je sarađivao sa odbeglim Radojem Zvicerom.

Podsetimo, klan sa Vračara kojim je upravljao Nikola Vušović, funkcionisao je kao firma u kojoj je svako znao svoje zaduženje. Imali su egzekutore, računovođe, blagajnike i logističare.

O najnovijim detaljima ovog hapšenja, za vikend specijal emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji koju vodi Kruna Una Mitrović, pričao je glavni urednik Kurira Rajko Nedić

This browser does not support the video element.

EKSKLUZIVNO SAZNANJE KURIRA O HAPŠENJU DŽONIJA SA VRAČARA!   Kurir televizija

 - Mimo svih poznatih informacija da je on uhapšen i za koja se dela tereti, interesantno je da su juče njegovi advokati najavljivali da bi on želeo da se preda, ali je ministar Dačić potvrdio njegovo hapšenje i čeka se njegova isporuka u Srbiju. Međutim, Kurir ekskluzivno saznaje kako je on uhapšen, a to se odvilo preko njegove žene, a i naša policija je učestvovala u tome. Oni su mesecima pratili ženu i još dve osobe, a to su radili u najvećoj tajnosti. Naravno, i oni su znali da su im rođaci i prijatelji pod prismotrom. Doduše, akcija je bila strogo čuvana, a kada je žena krenula ka njemu, oni su javili državi kojim kolima prolazi, oni su je propustili i u određenom trenutku ih uhapsili. To je saradnja naše policije na međunarodnom planu sa drugim policijama, a pre svega španskom. Posle nekoliko meseci ozbiljnog rada, uspeli su da ga lociraju uz pomoć te dve osobe koje su ih, naravno nesvesno, doveli do njega. Na svu njegovu predostrožnost i dosadašnje skrivanje, ipak je uhapšen. Iz te grupe ostao je Zvicer, za koga ne znamo gde je - otrkio je Nedić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ZVICEROVOG KUMA POTRAŽUJU JOŠ DVE EVROPSKE DRŽAVE! Glavni urednik Kurira otkrio nove detalje: Čeka se odluka suda u Zagrebu hoće li Zdravkovića izručiti Srbiji  Kurir televizija