OBRADOVIĆ POZIVA NA OPREZ PRED GOSTOVANJE ZADRU! Setio se prošle godine i bolnog poraza Partizana: Moramo da budemo svesni jedno!

Starsport

Posle odličnih rezultata u duplom kolu Evrolige i pobeda protiv Bajerna i Makabija, košarkaši Partizana vraćaju se obavezama u ABA ligi. Crno-beli će u nedelju od 19 časova gostovati ekipi Zadra, a Željko Obradović pozvao je na oprez pred ovaj meč, posebno zbog prošlogodišnjeg poraza u ovoj hali (84:68).

- Imajući u vidu iskustvo od prošle godine kako smo igrali, moramo da budemo svesni da utakmica sigurno neće biti laka. Moramo da nastavimo da radimo svih 40 minuta i da igramo na nivou kako smo to radili u poslednjoj utakmici, uz veliko poštovanje za Zadar - rekao je Obradović.

Starsport 

Arijan Lakić po prvi put će igrati protiv svog bivšeg kluba, a i on je poput Obradovića istakao da je meč protiv Zadra veoma bitan!

- Bitna utakmica za nas posle duplog kola Evrolige. Treba da budemo fokusirani i da damo 100%, jer posle Evrolige na ovakvim utakmicama je najbitniji fokus. Nadam se da ćemo da odigramo što bolju utakmicu - dodao je Lakić.

Posle prva četiri kola Partizan ima isto toliko pobeda, dok je skor Zadra 1-3.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zeljko Obradovic prisao Petrusevu  MONDO