"VRIŠTALI SU NA SAV GLAS" Svedoci smrti tinejdžerke (18) koja je stradala posle pada sa solitera u Nišu otkrili SCENE UŽASA: Nisu mogli da se smire!

Lekari koji su došli na lice mesta pružili su pomoć mlađim osobama zbog šoka i uznemirenosti

Shutterstock

U Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu danas u ranim popodnevnim satima nastradala je 18-godišnja devojka. Ona je, prema do sada nepotvrđenim informacijama, pala sa 13. sprata solitera i na mestu ostala mrtva.

- Čula sam samo vrisak. Dok sam izašla iz radnje nikog nije bilo više na terasi. Onda su dve devojke izašle ispred zgrade i vrištale na sav glas. Ne znamo šta se dogodilo, svakakve glasine se čuju - kaže jedna od radnica iz obližnjih lokala.

Jedan od prolaznika je prošao trotoarom nekoliko trenutaka pre nego što je devojka pala sa solitera na pločnik.

- Čovek je bio u šoku, nije znao šta se desilo. Mislio je da je nekom nešto palo sa zgrade, ali se šokirao kada je video telo devojke. Dugo nije mogao da se smiri - pričaju očevici na licu mesta.

Ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale u Bulevaru Zorana Đinđića ukazale su pomoć dvema mlađim osobama zbog šoka i uznemirenosti nakon tragedije. Nezvanično, u pitanju su brat i sestra nastradale devojke. Za sada nije zvanično poznato da li je bilo još nekog u stanu u momentu tragedije.

Niška policija potvrdila da je devojka stradala

Iz niške policije potvrđeno je da je 18-godišnja devojka stradala nakon pada sa zgrade.

Nakon što su forenzičari završili uviđaj, telo nastradale devojke odneli su radnici pogrebne službe. O tragičnom događaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

Kurir.rs/Blic

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Ubistvo i samoubistvo Kaludjerica  Kurir/Petar Aleksić