"SINA JE UBIO U STRAŠNOM BESU I TO SA 5 METAKA" Novi detalji horora kod Sombora, u Srbiju došli zbog proslave, veselje se završilo krvoprolićem

Davidova majka bila je u Somboru kada je došlo do tragedije, čuli smo da je ona pozvala policiju jer je, kako kaže, naslutila da će doći do nečega strašnog, rekao je bliski prijatelj porodice Kovač za Kurir.

Kurir, Društvene Mreže

"Čuli smo da je sina ubio sa pet metaka. To očigledno nije bilo učinjeno bez razmišljanja, već u nekom ogromnom besu", pričaju komšije dan nakon dvostruke tragedije u Bezdanu kod Sombora, kada je otac Tomislav Kovač (48) ubio sina Davida (20), a potom izvršio i samoubistvo!

Printscreen/Drušvene mreže  David i Tomislav Kovač

Krvoproliće nakon proslave

Tomislav je, inače, živeo od poljoprivrede koja mu je ostala u amanet posle smrti oca. U porodičnom domu u Bezdanu, ostala je da živi samo njegova majka, dok je Tomislav sa suprugom i sinom živeo u Austriji i povremeno dolazio u Srbiju.

- U Srbiju su došli nakratko, kako smo čuli, zbog neke proslave. Nisu imali u planu da se zadrže dugo. Davidova majka bila je u Somboru kada je došlo do tragedije, čuli smo da je ona pozvala policiju jer je, kako kaže, naslutila da će doći do nečega strašnog - rekao je prijatelj porodice za Kurir, pretpostavljajući da se neposredno pre ubistva i samoubistva telefonski čula sa suprugom ili sinom, što će naknadno utvrditi istraga.

Inače, kobnog dana u porodičnom domu u Bezdanu bila je i Davidova baka, odnosno Tomislavljeva majka, međutim, nikome nije jasno, iako je starija žena, kako je moguće da nije čula pucnje.

- Kako je moguće da žena ništa nije čula, Toma je sa pet metaka ubio sina, to je očigledno bilo u ogromnom besu, očigledno to nije uradio zato što nije razmišljao o tome, već je išao sa namerom da mu presudi s namerom, a potom usmrti i sebe, strašno velika tragedija. Jadna majka je ostala bez sina i muža u sekundama - rekao je naš sagovornik potresen tragedijom.

Obdukcija

Više javno tužilaštvo u Somboru radi na rasvetljavanju ove velike porodične tragedije, kako saznajemo, tela oca i sina poslata su na obdukciju nakon čega će se znati više informacija o tragediji, ali u toku je takođe i istraga pravog motiva koji se krije iza porodične nesreće. Podsetimo, Tomislav je u sina pucao iz oružja koje je bilo u nelegalnom posedu, a svemu je, prema rečima komšija, prethodila svađa.