Uzbuna u Australiji zbog Kamilinog i Čarlsovog tajnog sina: Muškarac tvrdi da je njihovo dete, pretenduje na britanski dvor i sada insistira na susretu!

Rođen u Britaniji Sajmon Čarls Dorante-Dej (58) uveren je da je on njihov vanbračni sin koji je ubrzo nakon rođenja dat na usvajanje i primljen od strane osoblja Kraljevske palate.

i-Images / Eyevine / Profimedia

Kraljevske službe bezbednosti su ovog vikenda u stanju pripravnosti da zaštite kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu od Australijanca koji tvrdi da je njihovo tajno dete.

Rođen u Britaniji Sajmon Čarls Dorante-Dej (58) uveren je da je on njihov vanbračni sin koji je ubrzo nakon rođenja dat na usvajanje i primljen od strane osoblja Kraljevske palate.

Profimedia, Printscreen Facebook 

On je godinama zahtevao DNK test da bi dokazao svoju tvrdnju - ali je sada stavljen na listu za nadzor bezbednosti nakon upozorenja da bi mogao da preuzme stvari u svoje ruke.

Kada je najavljena turneja Čarlsa i Kamile, gospodin Dorante-Dej je nagovestio plan da se suoči sa kraljevskim parom nakon što stignu u Sidnej u petak uveče.

'Šta ću ovog puta?' Dorante-Dej je rekao u maju.

Sada su stručnjaci za blisku zaštitu potvrdili da će Australijanca pomno pratiti kraljevski telohranitelji dok su kralj i kraljica u zemlji.

AP, Printscreen Facebook 

Verovatno postoji oko 20 imena na toj listi za posmatranje“, rekao je jedan stručnjak za zaštitu koji ne može biti imenovan iz bezbednosnih razloga", rekao je za Daili Mail Australia.

„I sigurno će svako ko pravi buku javno biti od velikog interesa. Pretrage u pozadini će već biti obavljene za sva imena koja imaju i standard je da se vrše psihološke procene na osnovu bilo kakvih krivičnih presuda i društvenih medija.“

Gospodin Dorante-Dej je usvojen kada je imao oko osam meseci u avgustu 1966. u Portsmutu na južnoj obali Engleske, kada je Kamila imala 18, a Čarls 17 godina.

Otac devetoro dece tvrdi da je njegova usvojena baka, koja je radila za kraljicu, pomogla u organizovanju promene i njegovog novog života kao kraljevskog izopštenika. Sada želi da istina izađe na videlo kako bi mogao da zauzme Vilijamovo mesto kao naslednika britanskog prestola i da postane novi princ od Velsa.

Printscreen Facebook/Simon Charles Dorante-Day 

Ali kraljevski čuvari će obavestiti policiju i ASIO da ga drže daleko od Čarlsa i Kamile dok je u Australiji.

Kraljevski par sleće u Sidnej u petak uveče gde će provesti vikend pre putovanja u Kanberu u ponedeljak, pre nego što će se vratiti u Sidnej pre nego što u sredu napuste Australiju.

Kraljevski zaštitni odred će imati zadatak da drži gospodina Dorante-Deja podalje od njih oboje tokom celog putovanja.

„Policija ima ovlašćenje da izda obaveštenje svakome ko smatra da treba“, rekao je čuvar sa 30-godišnjim iskustvom u zaštiti zvezdanih i visokih dostojanstvenika.

„Psihološki izveštaj bi utvrdio da li je to već bilo neophodno. Oni uzimaju u obzir sve, uključujući ljutnju koju osoba može imati prema njima, a takođe će paziti na uznemireno ponašanje.“

Gospodin Dorante-Dej je govorio o svojoj frustraciji nakon godina javnog i privatnog preklinjanja kraljevske porodice da prizna njegovo mesto u svojoj porodici.

Printscreen Facebook/Simon Charles Dorante-Day 

Odbio je da gleda krunisanje kralja 2023. i rekao da ima „boljih stvari da uradi“.

Tada je dodao: 'Vi znate istinu - i stojite tamo i prihvatate da budete imenovani kralj, znajući istinu.'

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

Evo šta je Donald Tramp obećao Ilon Masku ako postane predsednik  Kurir televizija