Majka Svetozara Cvetkovića puni 90 godina i prava je diva: Ni Sofija Loren joj nije ravna

Retko si trenuci kada glumac pokazuje detalje iz privatnog života, ali zbog nje je napravio presedan.

ATA images

Svetozar Cvetković važi za jednog od najcenjenijih domaćih glumaca sa naših prostora. Iza sebe ima brojna priznanja, a na nedavno završenim 59. Filmskim susretima u Nišu nagrade za izuzetan doprinos umetnosti glume "Pavle Vuisić" dobili su upravo Svetozar Cvetković i posthumno Žarko Laušević.

ATA images 

Cvetković nikada nije bio previše otvoren da govori o svom privatnom životu, o čemu god sa se radilo. U tišini se venčavao, razvodio, bolovao i lečio se. Međutim, jedna njemu veoma posebna dama zaslužila je i da se njom javno pohvali.

Printscreen/Instagram/SvetozarCvetković 

Reč je o glumčevoj majki. Glumac je veliku podršku u svemu imao od svoje porodice. Cvetković je na svom Instagram profilu jednom prilikom objavio fotografiju majke Milunke, koja je pobrala simpatije njegovih pratilaca. Naime, reč je bio o prošlogodišnjoj proslavi njenog rođendana. Svetozar i Milunka su vidno nasmejani na fotografiji te nema sumnje da uživaju u zajedničkom vremenu.

Printscreen/Instagram/SvetozarCvetković 

Podsetimo, rođen je u porodici univerzitetskog profesora Stefana Cvetkovića (1928—2021) i ekonomiste Milunke. Ima i brata Dejana. Proslavljeni glumac rođen je u Beogradu, gde su se njegovi roditelji, koji su inače rodom iz Leskovca, preselili pre nego što su on i brat ugledali svet. 

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

"ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...  Kurir TV