ŽENA VRIŠTALA I PREKLINJALA ZA POMOĆ: Čistila prozore, pa se okliznula sa 16. sprata zgrade! (VIDEO)

Čovek iz komšiluka je sve vreme snimao ovu zastrašujuću scenu

Youtube/Printscreen/News Agency

Kamerom je zabeležen dramatičan trenutak gde se vidi kako se jedna žena drži za dasku prozora dok visi sa visoke stambene zgrade nakon što se okliznula dok je čistila prozore.

Incident se dogodio u Guaruhi, primorskom gradu u blizini Sao Paula u Brazilu, u utorak, a izveštaji govore da je čistačica visila sa prozorske daske pet minuta.

Zastrašujući snimak, koji je napravio muškarac u drugoj zgradi preko puta, prikazuje ženu koja visi sa 16. sprata zgrade.

Mogli su se čuti užasnuti posmatrači kako viču na ulici ispod pre nego što su je muškarci konačno povukli nazad u zgradu. Spašena je samo zato što su joj se ipak noge oslanjale na prozor ispod.

Na snimku se može videti kako žena pokušava da dođe do prozorske daske kako bi se uvukla unutra, ali ne može. Čovek koji snima celu situaciju može se čuti kako broji spratove pre nego što je rekao da treba pozvati vatrogasce.

Ali na sreću, nekoliko minuta kasnije, tri muškarca su se pojavila na prozoru i uvukla ženu nazad dok su ljudi dole na ​​ulici aplaudirali.

Lokalni mediji navode da se žena okliznula dok je čistila prozore u stanu.

Navodno je ostala da visi i preklinje za pomoć oko pet minuta ukupno pre nego što su komšije uspele da provale u stan.

Za sada nije jasno da li policija istražuje incident.

(Kurir.rs/Daily Mail/Preneo: V.M.)