PREDSEDNIK SRBIJE POLOŽIO VENAC NA SPOMENIK NEZNANOM JUNAKU: Vučić na Avali povodom 80. godišnjice oslobođenja Beograda (foto)

Nikada nećemo zaboraviti hrabrost naših predaka u borbi za pravdu protiv mnogostruko jačih neprijatelјa. Neka je večna slava i zahvalnost svim hrabrim ženama i muškarcima koji su položili živote za slobodu našeg naroda

Instagram/buducnostbijeav

BEOGRAD - Povodom 80 godina od oslobođenja Beograda, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je venac na spomenik Neznanom junaku na Avali.

On je tim povodom napisao sledeće: 

"Osamdeset godina je prošlo od herojskog oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Vekovima unazad, nepokolebljiva lјubav prema slobodi davala je snagu našem narodu za pobede u ratovima.

Nikada nećemo zaboraviti hrabrost naših predaka u borbi za pravdu protiv mnogostruko jačih neprijatelјa. Neka je večna slava i zahvalnost svim hrabrim ženama i muškarcima koji su položili živote za slobodu našeg naroda."

Predsednik će potom prisustvovati otvaranju izložbe Vojna diplomatija na putu ka slobodi u 12 časova, u zgradi Predsedništva.

Kurir.rs/Instagram

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Gosti Kurir televizije sumiraju utiske telefonskog razgovora Vladimira Putina i Aleksandra Vučića  Kurir televizija