HVALIO SE DA JE SPAVAO SA 550 ŽENA, ZAVEO MISICU, BIO NEPOKRETAN! Evo kako danas izgleda Ervin iz Velikog brata, zadesile ga teške tragedije

Prvo mu je umrla majka za koju je bio jako vezan, a onda je 2022. godine u teretani imao nezgodu zbog koje je ostao nepokretan

Printscreen/Happy

Ervin Mujaković, bivši finalista Velikog brata, uselio se 2015. godine u Kuću na Košutnjaku i isto veče imao odnose pred kamerama. Tada je u profilu rekao da radi kao menadžer solarijuma u Sarajevu, a javnost nije imala prilike da ga vidi sve do 2020. kada je ušao u Zadrugu.

Tada se hvalio da je spavao sa 550 žena, a nedugo nakon izlaska iz rijalitija, zadesile su ga tragedije. Prvo mu je umrla majka za koju je bio jako vezan, a onda je 2022. godine u teretani imao nezgodu zbog koje je ostao nepokretan.

Pritnscreen 

"Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa celu tu godinu nisam trenirao. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabijim intezitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146kg dobre forme", rekao je Ervin, koji je već neko vreme u vezi sa bivšom mis Slovenije.

Printscreen/Instagram 

"Za par meseci bit će 4 godine srećne veze. Devojka je bivša mis Slovenije. Poslovna je i jako uspešna žena. Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu. Tamo je imala predavanja raznim salonima i osobama iz te branše. Pored izgleda, osvojila me iskrenošću i pozitivnim stavom', rekao je Ervin koji je otkrio i da li planira uskoro da se ženi:

Printscreen/Happy 

"Već nekoliko godina živimo zajedno, nismo se još verili ali svakako planiramo u bliskoj budućnosti. Prvo veridba, a onda sve ostalo".

kurir.rs/mondo

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"NAJCRNJI DAN ZA SRBIJU NAKON DRUGOG SVETSKOG RATA!" Radulović: KAŽNJENI SMO jer su kriminalci i rijaliti zvezde postali VASPITAČI  Kurir teleivizija