JK POKAZALA KO JE BROJ JEDAN NA BALKANU! Pomera granice šoubiza, pogledajte kakav je spektakl napravila u Skoplju

Kurir

Jelena Karleuša regionalnu muzičku turneju "Alfa i Omega" započela je velikim solističkim koncertom u Skoplju, u Severnoj Makedoniji. 

Arena je bila puna do poslednjeg mesta, a oko 6.000 ljudi došlo je da sluša pop divu koja je prethodnih nedelja vredno radila na pripremi ovog koncerta.

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša u Skoplju  Kurir televizija

Koncert je započela dinamično, izvodeći pesmu "Karlyb*tch", što je izazvalo oduševljenje publike koja je od prvog takta pevala zajedno s njom, podižući atmosferu na viši nivo.

Sve je pucalo od raskoši, svetlucavih detalja, gigantskih led ekrana, a Jelena je stigla da u rekordnom roku presvuče nekoliko skupocenih kostima, kako bi svaka numera dobila i svoj vizuelni identitet, pa je tako pevala i na Saturnu.

This browser does not support the video element.

JK u Skoplju  Kurir televizija

Jelena se svojoj vernoj publici u Severnoj Makedoniji zahvalila i na društvenoj mreži Istangram gde je objavila fotografiju sa nastupa i poručila: "Te sakam Makedonija"!

Kurir 

- Narode, hvala vam što ste mi ulepšali život! Ja vas nikada neću zaboraviti! Hvala za najdivnije veče u mom životu - rekla je JK oduševljenim fanovima. 

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša u Nišu  Kurir televizija