"RAZMIŠLJAM DA STAVIM PAUZU NA KRISTIJANOV I MOJ ODNOS" Šok oglašavanje Kristine Spalević, spomenula mu i bivšu ženu

Neću da idem da razmišljam da se nešto desi, da se nešto kompleksiram, znači, ja sam rekao mi nismo zajedno, dok ne izađem napolje, rekla je Kristina

Printscreen/Instagram

Kristijan Golubović trenutno učestvuje u rijaliti programu "Farma 8", njegova izabranica Kristina je nedavno gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom je otkrila da je razmišljala da stavi tačku na njen odnos sa Golubovićem.

- Razmišljam da stavim pauzu na Kristijanov i moj odnos. Ne tačku, samo zarez. Dok je tamo. To znači da ja mnogo od njega učim. On kad je išao u zatvor, kad je bio sa svojom prvom ženom, on je nju mnogo voleo. Međutim, kad je krenuo unutra, on je rekao - ja neću da idem da razmišljam da se nešto desi, da se nešto kompleksiram, znači, ja sam rekao mi nismo zajedno, dok ne izađem napolje. I ona je napravila dramu, znaš, kako to misliš, pa mi se volimo... Ali, oni su to stavili na pauzu. E, tako ću i ja da stavim na pauzu - objasnila je Kristina prilikom jednog gostovanja na Red TV.

Printscreen/Instagram 

Podsetimo, Kristijan Golubović je već nekoliko puta na "Farmi 8" izjavio da smatra kako je Kiki Star Nikolić zaljubljena u njega, naglašavajući da veruje da želi da sa njim ostvari intimne odnose.

Ovi provokativni komentari izazvali su niz reakcija na društvenim mrežama, gde publika prati svaki njihov korak, a nedavno je Kiki, koja je transrodna žena, otišla korak dalje te je zatražila od Kristijana da se skine kako bi ga izmasirala.

This browser does not support the video element.

Kristijan Golubović na spektakularan način ulazi na Farmu  Kurir