MESECIMA PROGANJAO BIVŠU DEVOJKU, PRATIO JE I SLAO PRETEĆE PORUKE! Evo kako se branio pred tužilaštvom, muškarac (33) iza rešetaka!

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

RINA

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštvau Beogradu, policijski službenici PS Zemun doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenog M.Z. (33) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Proganjanje iz člana 182a Krivičnog zakonika.

Naime, on je kako se sumnja, od aprila 2024. godine do 18. oktobra, uporno, protivno volji oštećene - svoje bivše emotivne partnerke pokušavao da uspostavi sa njom kontakt, slao joj poruke preteće sadržine, pratio je i dolazio ispred mesta gde stanuje i gde radi.

Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi, a zbog prethodne osuđivanosti, ponoviti krivično delo Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

(Kurir.rs / Jelena Spasić)

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

"IMAM 70 BLOKIRANIH SIM KARTICA!" Beograđanka preživela PAKAO, bivši je PROGANJAO, a čak ga ni ZABRANA PRILASKA NIJE ZAUSTAVILA  Kurir televizija