NOVINARI OTKRIVAJU ŠOK TAJNU TINE IVANOVIĆ I NJENOG BIVŠEG SUPRUGA! Ovo su krili od svih, a o ovoj izjavi će se pričati: Brena ide stopama svoje snaje Prije

U nedeljnom izdanju emisije, koja se emituje vikendom na Kurir televiziji, voditeljska četvorka je na zanimljiv način prečešljala sve estradne teme o kojima je javnost brujala prethodne nedelje

Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Emisija "Stars specijal" emituje se subotom i nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji.

Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović i ove nedelje su imali nove priče o kojima su diskutovali. Oni su najpre protresli sve aktuelnosti iz sveta domaće estrade koje su obeležile prethodnu nedelju.

Kurir Televizija 

Razvod Tine Ivanović i Zvezdana Anđića posle 25 godina zajedničkog života iznenadila je mnoge, a Goran je govoreći o toj temi otkrio svoja saznanja da ovo nije prvi put da se njih dvoje rastaju.

- Ovo nije prvi put da se oni razilaze. Oni su i pre nekoliko godina dugo, punih godinu dana bili razdvojeni, ali su pred svetom glumili da je sve u redu. Njega smo zvali, on je rekao da to nije tačno. Kako nije tačno, kad sa svih strana znamo da je tačno. Oni to i dalje demantuju, a ne žive zajedno i ona kači slike na kojima je sama. Svi njihovi prijatelji i Tinini saradnici koji su joj svaki dan u kući to znaju - ispičao je Jovanović.

Nemanja Nikolić 

- Možda zato što ovo nije prvi put i znaju da kod njih to tako funkcioniše, oni će se pomiriti i glupo je sad da se ide u krug sa tim informacija - uverena je Jontićeva, ali i Milica:

- I ja verujem da će se pomiriti jer ako se 100 puta svađaju i mire, obično se takvi parovi na kraju pomire - dodala je Opasnica.

U emisiji je pušten i video snimak bivšeg američkog predsednika Džimija Kartera, koji je nedavno proslavio 100-ti rođendan, a opšti smeh je u studiju izazvala "fora", kada su na njega dodali lice nasmejane Nede Ukraden, na kojoj izgleda kao da slika selfi sa Karterom.

Glavna tema emisije bile su novogodišnje tezge, koju su već zakazali najveća estradna imena.

Kurir, Shutterstock, Printscreen Instagram, Printscreen Google Maps, Damir Darvišagić, Kurir Televizija, Petar Aleksić 

- Lepa Brena malo ide stopama svoje snajke Prije, pa je nakon što je njena snajka zakazala koncerte u zagrebačkoj Areni i ona je zakazala svoje, pa ide tako po još nekim dvoranama. Tako sada za doček peva na istom mestu gde je Prijovićka pevala za prošli - istakao je Goran.

- Znači, 110 somića u džepić i Nova godina ima da pršti i svi srećni i zadovoljni na čelu sa Bobom. Bobu uragan na Floridi najmanje brine u ovom momentu - dodala je Olivija.

Zanimljivi komentari bili su i na račun bliskih prijateljica Marije Šerifović i Jovane Pajić, koje će u 2025. ući zajedno koncertom u Crnoj Gori.

Kurir Televizija 

- Sad se tu svi raduju jer znaju da se druže i sad će njih dve prijateljice prvi put i nastupati zajedno. Odličan marketinški potez, to je Marijina ideja. Generalno, svi pevači su se za doček preselili u Crnu Goru. Leto im je nije bilo baš slavno, ali će im Nova godina izgleda biti dobra - rekao je Kleut.

- One tu relaciju super guraju i završavaju sebi sve poslove. Svaka im čast. Ništa ne pričaju, samo rade, voze i zarađuju. To je sasvim u redu. Meni se to sviđa - dodao je Goran.

Na kraju emisije govorilo se i o kućama poznatih i njihovom stanju posle smrti vlasnika, a emitovan je i prilog naše ekipe koja je u Skoplju obišla opustošenu vilu pokojne Esme Redžepove, što je zgrozilo mnoge širom regiona. Prikazani su i snimci kuće Tome Zdravkovića iz Pečenjevca, koji takođe lome srca.

Kurir, ATAIMAGES 

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

PROMO STARS SPECIJAL  Kurir TV