"ISTINA JE, NAŽALOST" Tina Ivanović priznala da se razvela od Zvezdana, ovo je njeno poslednje oglašavanje! Otkrila razlog kraha braka

Moram prvo da kažem da nije bilo ni prevare, niti bilo šta, imali smo svojih razloga, neki sukob mišljenja, rekla je pevačica

Pritnscreen

Pevačica Tina Ivanović oglasila se prvi put i priznala da se posle 25 godina razvodi od supruga Zvezdana Anđića, o kojem je prvi Kurir pisao.

- Ovo će biti jedino oglašavanje. Desilo se tako. Istina je, da, nažalost - rekla je Tina.

Na pitanje šta se dogodilo, da li je možda neka prevara bila okidač da okončaju svoj brak, Tina je kratko izjavila.

- Moram prvo da kažem da nije bilo ni prevare, niti bilo šta, imali smo svojih razloga, neki sukob mišljenja. Ostali smo u super odnosima, prvenstveno je on moj prijatelj. Preživeli smo zajedno toliko godina - istakla je Tina u emisiji "Premijera vikend specijal".

Nemanja Nikolić 

Ona je zatim priznala kroz suze, da će nastaviti da sarađuju, i da su se čuli nakon svega.

- Kao i u svakom braku, vezi, ima problema. Civilizovani smo ljudi, sarađivaćemo i dalje. On je u većini bio zaslužan za moju karijeru. 

- Naravno da smo se čuli i čujemo se, rekla sam već da smo normalni ljudi.

Podsetimo, Zvezdan se navodno proletos preselio u kuću koja se nalazi iza porodičnog doma na magistralnom putu za Grocku, dok je Tina ostala u kući gde su godinama zajedno boravili.


Novinari su obišli je kraj gde žive, ali komšije nisu želele da komentarišu porodične probleme i razlaz. Krajem avgusta počele su priče da su supružni rešili da stave tačku na brak, novinari su kontaktirali Zvezdana.

kurir.rs/pink

This browser does not support the video element.

VAŽI ZA NAJZGODNIJU PEVAČICU, A OVO JE NJENA PRIČA! Tina Ivanović se ispovedala uz plač: Pred školu, morali smo kredit da dižemo!  Kurir televizija