U OVOJ VILI OD 650.000 € ŽIVELI SU TINA IVANOVIĆ I ZVEZDAN! Nekretnina ima 1.800m², 20 ari placa, pukli bogatstvo na renoviranje, evo šta kaže kome će pripasti

Tina ostala u kući gde su godinama zajedno boravili, a čija se vrednost procenjuje na oko 650.000 evra.

Printscreen/Paparazzo lov, Nemanja Nikolić

Tina Ivanović i Zvezdan Anđić razveli su se posle više od 25 godina braka, o čemu je prvi pisao Kurir. Sada se pevačica prvi put oglasila i otkrila razlog kraha braka. 

Pisalo se da ste se odvojili i da ste stavili tačku zbog nečeg velikog što se dešavalo u kući. Nije bilo nijednog vida zloostavljanja - pitao je reporter.

- Ne, taman posla, imamo svoje razloge, tu ću staviti tačku...Tek sam sada videla ko su mi pravi prijatelji, a ko se pravio da mi je prijatelj. I sa javne scene, a i ovako bliski prijatelji, baš. Dosta mojih koleginica sa javne scene su me pozvale...Pre par meseci se to desilo, rekla sam da ne želim da pravim marketing oko toga - rekla je Tina, ali nije želela da komentariše kome će da pripadne kuća u Malom Mokrom Lugu. 

- Ja u istom kraju živim, ne bih da komentarišem kome će ostati kuća - rekla je ona.

Zvezdan se proletos preselio u kuću koja se nalazi iza porodičnog doma na magistralnom putu za Grocku, dok je Tina ostala u kući gde su godinama zajedno boravili,čija se vrednost procenjuje na oko 650.000 evra

Poseduju luksuznu vilu u Malom Mokrom Lugu

Printscreen/Paparaco lov 

Kuća ima čak 1.800 kvadratnih metara kako stambenog, tako i poslovnog prostora, i čak 20 ari placa.

Ekipa emisije "Paparaco lova" usnimila je jednom prilikom iz svih uglova velelepnu kuću pevačice, ispred koje se nalazi radnja opreme za vodovod, a nije poznato da li je ona u njihovom vlasništvu.

Printscreen/Paparaco lov 

Podsetimo, ona je u jeku pandemije pre godinu i po dana odlučila da promeni određene delove nameštaja i ono što joj se ne dopada izbaci iz kuće kako bi mogla da namesti sve po svom ukusu.

Kako se šuškalo, renoviranje je koštalo više od 20.000 evra.

Nemanja Nikolić 

"Tačno je, renoviram kuću preko leta, odlučili smo se za neke radove koje do sada nismo stizali. O sumi ne pričam", rekla je tada kratko Tina.

Inače, par je velelepnu kuću pre par godine postavio u oglas, tražeći za nju 2.000.000 evra.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

VAŽI ZA NAJZGODNIJU PEVAČICU, A OVO JE NJENA PRIČA! Tina Ivanović se ispovedala uz plač: Pred školu, morali smo kredit da dižemo!  Kurir televizija