ŠOK! RECEPCIONAR HOTELA PREDVIDEO SMRT GLOBALNO POPULARNOG PEVAČA: Upozorio policiju na opasnost koja se obistinila par trenutaka kasnije!

NIJO / Backgrid UK / Profimedia

Globalna tema o kojoj se priča jeste ona oko Lijama Pejna, on je postao popularan u fenomenu "One direction" koja je par godina bila najpopularnija tinejdž grupa.

Došlo je do vesti da je tragično završio svoj život u jednom hotelu. Svet je u šoku zbog psihičkih bolesti koje su po njega imale koban ishod, a kraju pop zvezde doprinela depresija, alkohol i narkotici.

This browser does not support the video element.

Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača!  Kurir televizija

Inače, dosta interesantna informacija jeste da su ljudi iz hotela zvali policiju, odnosno šef recepcije i rekao da pošalju nekoga jer imaju balkone i oni se plaše da će on da naudi sebi. Prethodno je polomio svoj laptop, neke stvari po hoteli, ali je neverovatna slučajnost da je to rekao šef recepcije i da se to par trenutka nakon toga i dogodilo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DOK NAROD KLECA, ESTRADA UŽIVA U RASKOŠI! Povećavaju plate članovima benda, POSKUPLJUJU NASTUPE! Zna koliko košta samo OVA stvar!  Kurir televizija