Radila kao učiteljica, odala se porocima, a sad mlati pare: Godinama bila u vrtologu alkohola i droge, a onda došla na ideju koja je razbesnela komšije

Oglas se može naći na više lokacija u Londonu, a jedan oglas je u blizini osnovne škole.

Jam Press/@elizarosewatson / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ko je Eliza Rouz Votson bivša učiteljica koja je postala model sajtova za odrasle, a čiji je bilbord izazvao bes među stanovnicima Londona?

Bivša učiteljica izazvala je uzbunu u Londonu nakon što je postavila bilbord na kojoj je bila obučena u donje rublje kako bi promovisala svoj nalog OnliFans što je veoma razljutilo lokalne stanovnike. Oglas se može naći na više lokacija u Londonu, a jedan oglas je u blizini osnovne škole.

Jam Press/@elizarosewatson / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Eliza Rouz Votson (34), koja je izdvojila 18.000 funti za bilborde, uključujući i jedan na Tajm skveru u Njujorku, ne želi da „uvredi“ ljude, ali na kraju veruje da se to ne razlikuje od reklama za donji veš. Ali ko je britanski model?

Nekada je radila kao učiteljica za 8,50 funti na sat, a čista je i trezna od 2016, nakon što se godinama borila sa alkoholom i drogom. U najgorem stadijumu svoje zavisnosti, influenserka, koja ima tri miliona pratilaca, krala je od svoje mame i članova porodice da bi nahranila njene zavisnosti, i često bi pila „čistu votku i viski“ kao da je voda.

Borba sa porocima

Svaki novac koji sam mogla da dobijem išao je na alkohol ili kokain“, rekla je za Džem pres.

"Kada sam prvi put počela da se bavim modelingom i izlazim, volela sam da pijem koktele, ali na kraju sam bila u redu sa vodkom i viskijem. Dešavalo se da sam dobila platu pre posla, a onda jednostavno nisam došla ili sam javila da sam bolesna i onda više nikad nisam pričala o tome da sam bezobrazno prišla ljudima i da im kažem da moram da odem kući ili da koristim telefonsku govornicu . Za piće sam postavio objavu na Fejsbuku o tome da ne mogu da spavam jer je u mojoj spavaćoj sobi bio pauk „Slučajni momak je pitao kako bi mogao da pomogne i rekla sam da mi treba piće da zaspim hodajući do ovog tipa 06. jul 2023.

Nalog na OnlyFansu

Jam Press/@elizarosewatson / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prošlog novembra ispričala je kako je bila zavisna od pića i droge, ali je preokrenula svoj život i pomaže drugima da se čiste. Sada 34-godišnjakinja zarađuje oko 180.000 funti mesečno koristeći platformu za seks kameru na mreži.

Nakon što ju je zavisnost naterala da bude hospitalizovana, porodični prijatelj ju je uputio u pravcu grupa za podršku. Sada na pravom putu, počela je da se vraća u modu i fitnes modeling sa kojim se prvi put okušala pre 17 godina.

Pokrenula je stranicu u decembru 2019. godine i njen nalog je skočio - i sada zarađuje do 180 hiljada funti mesečno od njenog sadržaja. Sada već pet godina trezvena, Eliza je bila u stanju da pruži „neosuđujuće smernice“ ljudima koji se bore i koji su joj se obratili na njenim jedinim obožavateljima i društvenim mrežama.

Imala  je16 godina kada je napravila svoje prvo modno fotografisanje i odatle nastavila da se bavi modelom.

„Imala sam posao u kompjuterskom dizajnu, ali tamo nisam dugo izdržala jer sam se još uvek mučila sa svojim porocima“, rekla je ona.

Jam Press/@elizarosewatson / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njena zavisnost se toliko pogoršala da je završila u bolnici i porodica joj je savetovala da potraži pomoć.

Imala sam 28 godina kada sam konačno otišla i dobila pomoć i polako i sigurno mi je bilo bolje“, rekla je. "Sada sam skoro šest godina trezan."

Eliza je počela da se bavi fotografisanjem uporedo sa svojim profesorskim poslom u to vreme i ponovo je stekla ljubav prema modelingu.

Pronašla sam stari nalog na Instagramu koji je stekao dosta pratilaca i počela sam da dodajem nove fotografije i kao portfolio za fotografe, ali je uzeo maha“, rekla je Eliza. „Pratioci su predložili samo obožavaoce – tako sam i uradila. Zaradila sam nekoliko hiljada za samo nekoliko meseci što je bilo ludo.”

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača!  Kurir televizija