Usred doručka pokazala svekru gole grudi: Dok su sedeli za stolom svekrva izgovorila rečenicu koja ju je razbesnela, a onda je usledio skandal!

Kada je shvatila šta je uradila, pobegla je u sobu ali šteta je već učinjena.

Profimedia

Žena je otkrila zašto je svekru dok je bila za doručkom pokazala gole grudi. Neimenovana žena otišla je na Redit kako bi opisala incident u kojem je pokazala golo telo ocu svog supruga.

Pitala se da li je pogrešila u temi pod naslovom "Da li sam ja kreten" nakon što je objasnila da su njeni svekar i svekrva došli u posetu na nedelju dana.

Shutterstock  Ilustracija

Žena je napomenula da je njena odeća za spavanje obično šorts i majica bez rukava, dodajući da se to nije promenilo kada su njeni svekrvi došli u grad. Međutim, kada ju je svekrva optužila da je previše provokativno obučena za doručkom, žena je reagovala na neobičan način.

Objavu je naslovila: 'U besu sam pokazala grudi pred svekrom"

„Roditelji mog muža su došli da ostanu kod nas nedelju dana (žive oko dva i po sata dalje) Spavam u šortsu i majici bez rukava. Jutros sam se probudila, skuvala kafu i sela za sto da je popijem. Ubrzo je ušao moj svekar, uzeo šolju i seo preko puta mene“, rekla je ona na početku objave.

Profimedia 

Iako su snaja i njen svekar uživali u lepom razgovoru o porodici, stvari su se brzo pokvarile kada im se pridružila i njena svekrva.

Počela je da zuri u mene,  nakon jednog minuta je s mržnjom pitala da li mi se sviđa da pokazujem grudi pred njenim mužem? Bila sam užasnuta i poprilično se razbesnela, pa sam joj rekala da je to je*ena majica bez rukava, i da sam htela da mu pokažem svoje grudi, uradila bih ovo i povukla moju košulju i pokazala mu svoje gole grudi. '

Profimedia 

Nakon što je to uradila, shvatila je šta se desilo i izjurila je iz prostorije. Kada je bes prošao, bilo ju je sramota i pokušavala je da se izvini svekru i svekrvi na toj neprijatnosti. Međutim, oni ne žele da joj se jave na telefon.

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača!  Kurir televizija