NEJMAR ZAPLAKAO PRED KAMERAMA! Brazilac se potpuno slomio dok je davao intervju: To je ono što me najviše boli! Patim svaki dan!

Screenshot

Proslavljeni brazilski fudbaler Nejmar emotivno je govorio o najtežem periodu u karijeri.

Nejmar je u avgustu prošle godine prešao iz Pari Sen Žermena u Al Hilal, ali za klub iz Saudijske Arabije odigrao je samo pet mečeva. Naime, u oktobru prošle godine doživeo tešku povredu kolena i od tada nismo imali priliku da ga gledamo na terenu.

Proteklih sedmica redovno trenira i polako se bliži trenutak kada će se konačno zaigrati fudbal.

U jednom intervjuu potpuno se slomio dok je govorio o teškom periodu koji je iza njega.

"Ono što najviše volim u životu je da igram fudbal. Patim svaki dan kada sam daleko od fudbala. To je ono što me najviše boli", rekao je Nejmar.

Brazilac je prešao u Al Hilal u transferu vrednom 90 miliona, a bogati klub iz Saudijske Arabije odlučio je da Brazilcu da 300 miliona evra za dvogodišnji ugovor. Odigrao je samo pet utakmica i na terenu proveo svega 386 minuta.

"Moj dolazak u Al Hilal, rođenje ćerke - sve je bilo sjajno, a onda se to dogodilo. Osetio sam veliki bol, u tom trenutku sam znao da je ozbiljno", kaže Nejmar kroz suze i dodaje:

"Najvažniji u mom životu su porodica, prijatelji i fudbal. Vraćao sam se nakon svake povrede i ranije, pa će tako biti i ovaj put".

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Crveni karton za Nejmara  Arena Sport