Krili drogu u kutiji za sapun u sobi Lijama Pejna: Odmotava se klupko nakon tragične smrti slavnog pevača

Detektivi su takođe ispitali zaposlene o njihovoj mogućoj ulozi u pevačevoj smrti. "U hotelu su bila dva muškarca koja su Lijama snabdevala drogom", otkrio je blizak prijatelj Lijama Pejna.

iamrenzomars/tiktok

Osoblje hotela u Buenos Ajresu, gde je Lijam Pejnpreminuo usled pada, pod istragom je zbog sumnje da je pevaču nabavljalo teške droge u danima koji su prethodili njegovoj smrti. Muškarci su optuženi za krijumčarenje raznih narkotika u pevačev apartman u hotelu "Casa Sur" u luksuznoj četvrti Palermo, piše Daily Mail.

Drogu sakrili u kutiji sapuna

Pretpostavlja se da su sobar i još jedan član osoblja sakrili drogu u kutiji sapuna, koju su detektivi pronašli u Lijamovoj sobi nakon njegove smrti. Pretpostavlja se da je uprava "Casa Sura" bila svesna neobičnog ponašanja dvojice zaposlenih i da je jedan član osoblja otpušten.

RS Fotos/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia  Otac Lijama Pejna na balkonu s kog je pao njegov sin

Detektivi su takođe ispitali zaposlene o njihovoj mogućoj ulozi u pevačevoj smrti. "U hotelu su bila dva muškarca koja su Lijama snabdevala drogom", otkrio je blizak prijatelj Lijama Pejna.

PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia  Slika iz sobe Lijama Pejna

"Slali su taksi vozila da preuzimaju pakete za njega. Jedan od tih muškaraca radio je u odeljenju za čišćenje. Nakon Lijamove smrti primetili su da je jedan taksi poslat na kućnu adresu zaposlenog. Menadžer hotela pitao ga je zašto je taksi otišao na njegovu kućnu adresu, a kad nije mogao da da objašnjenje, dobio je otkaz", dodao je.

"Radio je sve da ostane čist"

"Lijam je radio sve da ostane čist, ali čim je stigao u hotel, ti ljudi su mu nudili alkohol i drogu", istakao je Lijamov prijatelj.

Justin Ng / Avalon / Profimedia 

Podsetimo, policija u Buenos Ajresu objavila je da je Pejneova hotelska soba bila "u potpunom neredu", te da su brojni predmeti "bili razbijeni i razbacani". U saopštenju stoji i da su u unutrašnjem hotelskom dvorištu, gde je pronađeno pevačevo telo, nađeni i flaša viskija, upaljač i mobilni telefon.

Lijam Pejn umro je nakon pada s trećeg sprata hotela. Imao je 31 godinu.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača!  Kurir televizija