JEZIVA SMRT VISOKORANGIRANOG RUSKOG PILOTA: Ukrajinski obaveštajci objavili zastrašujuće fotografije i ZLOKOBNU PORUKU! Dmitrija pretukli nasmrt ČEKIĆEM?

Youtube/MOTORIZADO/Telegram/Головне управління розвідки МО України

Ruski pilot Dmitrij Golenkov, koji je učestvovao u operacijama iznad Ukrajine, pronađen je mrtav u nedelju u gradu Suponevu u Brjanskoj oblasti, saopštila je ukrajinska vojna obaveštajna služba (GUR).

Prema informacijama koje je objavio GUR, Golenkov je zadobio višestruke povrede glave, verovatno udarcima čekićem.

GUR je objavio fotografije na kojima se navodno vidi telo Dmitrija Golenkova u šumi. Upozorenje, fotografije su uznemirujuće, možete ih videti klikom OVDE.

Iako nisu preuzeli odgovornost za incident, ali su objavili zlokobnu poruku:

- GUR Ministarstva odbrane Ukrajine podseća da će svaki ratni zločinac dobiti pravednu odmazdu

Golenkov je bio načelnik štaba ruske eskadrile. Bio je pilot 52. teškog bombarderskog puka ruskog vazduhoplovstva, koji je baziran na aerodromu Šajkovka, gde su smešteni bombarderi Tu-22M3.

Rusija koristi ove avione za izvođenje raketnih napada na Ukrajinu.

Prema tvrdnjama ukrajinskih obaveštajaca, Golenkov je učestvovao u raketnim napadima na ukrajinske ciljeve, uključujući tržni centar Amstor u gradu Kremenčuk u junu 2022.

Prema ukrajinskim vlastima, u trenutku napada u zgradi je bilo više od 1.000 ljudi. Poginule su 22 osobe, a na desetine je povređeno.

Golenkov je navodno odgovoran i za napad na stambenu zgradu u gradu Dnjepru u januaru prošle godine. Bio je to jedan od najsmrtonosnijih pojedinačnih ruskih napada na Ukrajinu, u kojem je poginulo 46 ljudi, uključujući šestoro dece.

(Kurir.rs/Kyiv Post/Jutarnji list/Preneo: Đ. M.)

 BONES VIDEO

This browser does not support the video element.

PILOT UPOREDIO RAISIJEVU I PRIGOŽINOVU POGIBIJU, A AKADEMIK TVRDI: Jedna okolnost najviše upućuje na to da se desio ATENTAT!  kurir televizija