KONTROVERZNU TENISKU ZAVODNICU OPTUŽILI DA JE UKRALA SKUPOCENI NAMEŠTAJ I PERSIJSKE TEPIHE IZ VILE! Par meseci posle misterioznog "nestanka" progovorila o aferi

Instagram/camila_giorgi_official

Jedna od najatraktivnijih teniserki sveta, Italijanka Kamila Đorđi (32) u maju je šokirala tenisku javnost, kada je iznenada objavila da završava profesionalnu karijeru.

Bez ikakve najeve, potpuno neočekivano stavila je tačku i misteriozno nestala bez traga. Niko nije znao gde se lepotica nalazi, a onda počele da isplivavaju neverovatne priče...

Italijanski mediji su pisali da je Đorđi imala problem sa vlastima, tačnije, problem sa poreskom službom. Navodno, finansijska policija ju je zvala sredinom aprila, ali se ona nije javila. Inspektori su nedeljama bezuspešno pokušavali da je obaveste o rezultatima poreske istrage. Otkriveno je tada da Kamila i članovi njene porodice nisu podneli obavezne godišnje poreske prijave, pa se spekulisalo da je to razlog njenog nestanka.

Kasnije je u javnost isplivala još jedna šokantna priča. Italijanska "Republika" je objavila da je teniserka koja je zaradila u karijeri nešto više od šest miliona evra, a zbog atraktivnog izgleda još dosta para pride, optužena je da je opljačkala vilu u kojoj je živela šest meseci.

Tako je bar tvrdio vlasnik vile u kojoj je Kamila živela.

"Kamila je sa porodicom pobegla ne plativši polugodišnju rentu. Takođe, ukrala je polovinu nameštaja uključujući persijske tepihe i antikvarni sto težak pola tone. Ukupna šteta iznosi između 50 i 100 hiljadu evra" otkrio je on.

Nekoliko meseci nakon misterioznog "nestanka" Kamila se pojavila u javnosti i iznela svoju stranu priče.

Nije istina da sam bežala, smejala sam se glasinama koje sam pročitala. Nisam pobegla iz Italije kako bih izbegla plaćanje poreza. Moj advokat mi je stvorio puno problema, kojih nisam bila ni svesna dok sumnje nisu postale javne. Moja porodica nije znala što se događa", rekla je Kamila.

Ona je otkrila da sada živi sa porodicom u Americi.

"Godinama sam želela da napustim tenis. Znala bih da napravim pauzu od nekoliko meseci, ali više nisam mogla da izdržim mentalne i fizičke napore koje donosi profesionalni tenis. Sad živim u Miamiju, a porodica mi je u Kaliforniji".

Oštro je demantovala i priču o krađi.

"Nije istina da sam ukrala nameštaj, kuća nije bila nameštena, stanarinu smo uredno plaćali, a optužbe na moj račun su smešne", poručila je Kamila.

Italijanska teniserka Kamila Đorđi u zrelim igračkim godinama skrenula je pažnju javnosti na sebe, ali ne sjajnim rezultatima na terenu, već provokativnim objavama na društvenim mrežama.

Ova 31-godišnja italijanska teniserka iz Tirene stekla je ogromnu polularnost na društvenim mrežama zahvaljujući svojim provokativnim objavama, pa tako trenutno na Instagramu ima 726 hiljada pratilaca.

Zahvaljujući obnaženim fotkama napravila je pravu pometnju u svetu ženskog tenisa i privukla veliku pažnju sponzora.

Kamila u karijeri ima ukupno četiri WTA titule, a najveći uspeh joj je osvajanje Mastersa u Montrealu 2021. godine. Njen najbolji plasman na WTA listi je 26. mesto.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Slavna teniserka POBEGLA sa meča  Kurir televizija