"MOJI SU BILI BOGATI PA SU BANKROTIRALI" Jelena Đoković ispričala da su njeni bili dobrostojeći pa preko noći ostali bez ičega

Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila

Screenshot

U poslednje vreme, veoma često se piše o skupim izdanjima Jelene Đoković, kao i aksesoarima koji koštaju na desetine hiljade evra. Takođe, Đokovići su neretko tema i zbog brojnih luksuznih nekretnina koje koštaju pravo bogatstvo.

Međutim, iako danas žive na visokoj nozi, situacija nije oduvek bila takva. Poznato je da su i Novak i Jelena sve što imaju stvorili od nule, a supruga najboljeg srpskog tenisera jednom prilikom je otkrila detalje svog odrastanja, i dotakla se perioda kada su njeni roditelji ostali bez ičega.

Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - rekla je svojevremeno Jelena i istakla da joj je jako drago što je otac u svemu podržavao majku.

- Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostalim mladim ženama da se svim srcem bore za ono u šta veruju – dodala je.

kurir.rs/mondo

This browser does not support the video element.

Jelena Đoković na proslavi  Kurir televizija