TOMISLAVU KOJI JE UBIO SINA KOD SOMBORA NIKO NIJE DOŠAO NA SAHRANU! Sahranili ih na različitim grobljima, baka potpuno van sebe zbog prizora koji je zatekla

"Tomislava poznajem dugi niz godina, i dalje mi nije jasno zašto je to uradio, veliki je greh počinio i ne čudim se što mu niko nije došao na sahranu", pričaju komšije nakon dvostrukog zločina u njihovom mestu.

Kurir, Društvene Mreže

Tomislav Kovač (48) i njegov sin David (20) kojem je sa nekoliko hitaca presudio u porodičnoj kući u petak 18. oktobra, a potom ubio i sebe, sahranjeni su juče na različitim grobljima u Somboru, a kako kažu komšije, oca niko nije želeo da isprati na večni počinak.

- Tomislava poznajem dugi niz godina, i dalje mi nije jasno zašto je to uradio, veliki je greh počinio i ne čudim se što mu niko nije došao na sahranu, iako je zbog onoga što je učinio, sahranjen bez prisustva sveštenika, ipak niko od komšija nije želeo da mu ode na poslednji ispraćaj. Žao mi je samo one žene koja je ostala bez sina - kaže jedan komšija za Kurir.

Printscreen/Drušvene mreže  Tomislav i David Kovač

Podsećanja radi, Tomislav je pucao u sina i ubio ga sa nekoliko hitaca, a potom je izvršio i samoubistvo u kući gde je u tom trenutku bila i Davidova baka, odnosno majka Tomislava koji je oružje uperio u sina tog kobnog dana. 

Komšije porodice Kovač i dalje su u šoku zbog tragedije, kažu da ne mogu da shvate zašto je došlo do ovakvog krvoprolića, ali i tvrde da razlog sigurno nije finansijske prirode, s obzirom na to da su u Somboru posedovali više nekretnina.

- Čuli smo prvo da baka nije imala pojma šta se dešava, bila je u kući kada je došlo do pucnjave, od tada je na lekovima, ona je bila ta koja je prva ugledala mrtvog sina i unuka, ne smemo ni da zamislimo kakvi su to prizori bili - rekao je komšija.

Inače, porodica Kovač je godinama živela u austrijskom gradu Linc, u Srbiju su se nedavno vratili zbog proslave na kojoj su bili pre tragedije. Davidova majka ostala je u Somboru, dok su otac i sin otišli u Bezdan. Prema rečima komšija, među njima je došlo do neke svađe, nakon čega su se čuli pucnji.