"DANAS JE POSEBAN DAN" Predsednik Vučić čestitao 16. rođendan Srpske napredne stranke članovima i rukovodstvu (VIDEO)

Printscreen/Instagram/avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na zvaničnom Instagram nalogu, kojim je čestitao 16. rođendan Srpske napredne stranke.

- Danas je poseban dan, 21. oktobar, dan kada je pre 16 godina formirana SNS. Želim da svim članovima i predsedniku stranke Milošu Vučeviću čestitam rođendan. I da im kažem,da kao ponosni član te stranke, još mnogo toga dobrog očekujem od najveće i najbolje političke organizacije ikada stvorene u Srbiji - rekao je predsednik.

On je čestitao članovima SNS na svemu što je urađeno u prošlosti, i zahvalio im se što su odbacili one koji su bili veoma loši.

- Ali pre svega na tome što su promenili lice Srbije. Što građani žive bolje nego ranije, što su nam plate i penzije mnogo veće, što smo izgradili puteve i pruge, mnogo bolnica, škola... Zbog toga što smo na kraju krajeva dobili investicioni rejting, i što Srbija danas vodi samostalnu i nezavisnu politiku. Što je Srbija na evropskom putu, ali i neguje najbliže odnose sa prijateljima na istoku, Kinom i Rusijom. Ta politika je na ponos građanima Srbije, a od SNS očekujem pobede i ubuduće, da sebe menja, ali i da nastavi da menja Srbiju. Ponosni član Srpske napredne stranke - rekao je on.

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Stručnjaci o govoru Vučića pred SB UN i borbi za Kosovo  Kurir televizija