"ZAŠTO OVOLIKO JEFTINO?" Džehva na udaru žestokih komentara zbog stajlinga! Čipka i kaiševi zgrozili sve: Kao da je Anđela Veštica spremala za nastup... (FOTO)

Stajling male Džehve s nastupa izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

ATA images

Teodora Džehverović za deset godina koliko je na estradnom nebu imala je brdo promena. Što fizičkih, što muzičkih, što emotivnih. Ono što je ostalo uvek isto je to da se pevačica za svoje nastupe uvek potrudi da bude što upečatljivija i provokativnija. Upravo taj njen odabir je nešto što često nailazi na oprečne komentare na društvenim mrežama, pa je tako bilo i ovog puta.

Kurir 

Teodora je ovog vikenda imala nastup u jednom klubu, a njen stajling zapalio je društvene mreže i komentari su uglavnom bili negativni.

Ona je za nastup obukla kožni bodi sa korpama koje su prekrivale grudi i kaiševima, dok je ispod imala čipku u zmijskom dezenu.

"Zašto ovako jeftino? Devojka sa tolikim potencijalom se uništava od boje kose, preko šminke, do autfita. Kao da je Anđela Veštica spremala za nastup", napisala je ona, dok su se ispod nizali brojni komentari.

"Obožavam Teodoru, ali u poslednje vreme kostimi za nastupe nula, i ta boja kose joj ne stoji. Ima ogroman potencijal, ne znam ko je savetuje", "Iskreno Teodora je odavno propala ličnost i totalno nebitna osoba kad malo bolje pomislim Zadruga joj je vrhunac karijere", "Toliko je izgubila kompas da nije realno", "Od zanimljive plavuše do ovoga", pisali su tviteraši.

This browser does not support the video element.

Teodora Dzehverović na snimanju spota  TikTok/teodoradzehverovic97