Kejt Vinslet potpuno gola pred kamerama: Glumica se skinula u 50. godini i mnoge podsetila na kultnu scenu iz "Titanika" (VIDEO)

Glumica se nije stidela da skine pred kamerama još za vreme snimanja ''Titanika'', a scene u kojima leži na kauču samo s ogrlicom na vratu ostale su legendarne sve do danas.

Angela Weiss / AFP / Profimedia

Glumica Kejt Vinslet, koja je mnogima najpoznatija ostala po ulozi Rouz u ''Titaniku'', ovih dana je iznenadila sve fanove prizorima u novom filmu ''Lee''. 49-godišnja glumica je neke scene snimila potpuno gola.

Kejt glumi ženu Li Miler, koja je tokom Drugog svetskog rata postala ratna fotografkinja.

Glumica se nije stidela da skine pred kamerama još za vreme snimanja ''Titanika'', a scene u kojima leži na kauču samo s ogrlicom na vratu ostale su legendarne sve do danas.

Zanimljivo je kako je nedavno govorila o sekusalnoj žudnji i priznala da je bila podvrgnuta terapiji testosteronom kako bi povećala svoj libido.

SKY / Planet / Profimedia 

"Ponekad ženama padne libido jer se nešto događa s njihovom štitnom žlezdom. Takođe može da se desi i nešto s vašim nivoom testosterona. Mnogi ljudi to ne znaju, ali žene imaju testosteron u telu, kada on nestane, poput jajašaca, onda možete da ga nadomestite i to je nešto što se može uraditi i ponovo se osećati seksi", rekla je tokom epizode podkasta “Kako doživeti neuspeh”, dajući savet jednoj slušateljki koja želi da promeni svoj seksualni život.

Profimedia 

"Mislim da žene kako stare postaju sve sočnije i seksepilnije, svesne istine o tome ko jesu i moćnije, sposobnije da koračaju samouvereno svetom i manje ih je briga, a to je osnažujuća stvar. Stalno govorim svojim prijateljicama da izgledaju sjajno", dodala je, prenosi Dnevnik.hr.

Profimedia 

Inače, Kejt se tokom života tri puta udavala, a s trećim suprugom, Edvardom Ebelom Smitom, u braku je od 2012. godine. S prvim suprugom, Džimom Trepletonom ima ćerku Miju, a s drugim suprugom Semom Mendesom sina Džoa Alfa.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

SUNČALA SAM SE GOLA SA SVOJIM GEJ PRIJATELJIMA, BILO NAM JE TOP Goca Tržan progovorila o nudizmu i zašto više ne ide na Adu Bojanu  Kurir teleivizija