BAHATI MILAN KALINIĆ NE DA KOMŠIJAMA DA ŽIVE! Pričaju da pravi haos po Vračaru, otkrivaju da li dovodi žene posle razvoda u novi stan! Šok scena ispred zgrade

Naša ekipa došla je na novu adresu glumca i porazgovarala s ljudima koji stanuju u istoj zgradi. Rekli su nam da je Milan tu iznajmio stan i da im se njegovo ponašanje ne dopada

Kurir, Antonio Ahel / Ata Images

Milan Kalinić nedavno je opet promenio adresu stanovanja, pa je nakon selidbe iz porodičnog stana, u kom je živeo s bivšom suprugom Sandrom, privremeni smeštaj našao kod svoje majke. Ipak, nakon što se vest o razvodu pročula u medijima, on je brže-bolje iznajmio sebi novi stan, i to na Vračaru.

ATA images 

Naša ekipa se po saznanju gde glumac i voditelj sada živi uputila na jednu adresu u blizini Kalenić pijace, gde smo odmah uočili njegov džip, koji mu je pripao posle razvoda. Pored toga što je njegovo vozilo bilo nepropisno parkirano ispred zgrade, Kalinić je zamaskirao registarske tablice izolir trakom kako komunalna milicija i "Oko sokolovo", koji tuda stalno prolaze, ne bi mogli da ih snime i napišu mu kaznu za ovaj saobraćajni prekršaj.

Kurir 

Ipak, od zakona se ne može pobeći, pa je baš u trenutku dok smo fotografisali Milanovo nepropisno parkirano vozilo naišlo policijsko vozilo, koje je obavestilo radnike Parking servisa da dođu i pokupe auto.

Da je ovo svakodnevna situacija, potvrdile su nam i Milanove nove komšije, koje su ogorčene zbog njegove bahatosti.

Kurir 

- Ti poznati dođu ovde na Vračar i misle da mogu da rade šta hoće. E pa, ne mogu. Otkad je Kalinić došao ovde pre dve, tri nedelje, samo pravi probleme. Najviše zbog tog bahatog parkiranja gde stigne. Ja sam lično zvala "pauka" tri puta dosad. Na šta liči to ponašanje? Ne možemo nekad trotoarom od njegovog auta da prođemo, bezobrazan je - rekla je jedna Kalinićeva komšinica.

Glumčevi susedi iz zgrade ispričali su nam kako izgleda njegova svakodnevica nakon razvoda i preseljenja u novi stan.

Kurir 

- Viđamo ga, odskora je tu. Izlazi najčešće ujutru i po podne, kako bi otišao po decu na Voždovac i odvezao ih u školu i na treninge. Inače izgleda prilično usamljeno, vrlo retko i izlazi iz stana, osim kad ide do prodavnice ili po hranu. Nema nikakvih žena da privodi u stan. Deluje mi da mu je vrlo neprijatno zbog svega što se o njemu piše posle razvoda, pa se krije od nas. Deca ponekad prespavaju kod njega, deluje mi kao brižan otac - ispričao nam je jedan Milanov komšija.

Kurir 

Podsetimo, Milan se razveo od supruge Sandre nakon 18 godina braka. Njih dvoje bili su u braku od 2006. godine, a roditelji su dvoje dece. On i supruga rešili su da stave tačku na svoj brak još početkom ove godine, kad su odlučili da je za njih i njihovu decu najbolje da svako krene svojim putem. Milan je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, gde su godinama živeli, pa je odmah počeo da traži novu nekretninu za sebe. U međuvremenu se preselio kod svoje majke Bobe Kojović, s kojom je u poslednje vreme opet nerazdvojan.

Kurir 

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

REALNA PRIČA - MILAN KALINIĆ - 08.04.2023  Kurir TV