Praznim muškarcima račune u banci i oni mi se zahvaljuju zbog toga: Devojka otkrila kako zarađuje neverovatne sume, a ne daje ništa zauzvrat

Aleksis imala mnogo zanimljivih zahteva od robova. "Meni je to bilo prirodno. Jednog dana mi je jedan tip poslao poruku i pitao da li može da mi pošalje novac. Pitala sam ga šta želi za to, a on ništa nije rekao", rekla je.

instagram/queenalexis_thebaddest

Devojka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao "Kraljica Aleksis" šokirala je javnost kada je progovorila o svom stilu života. Kako je objasnila ona oko sebe ima muškarce koji joj sve vreme dobrovoljno šalju novac i kupuju joj luksuzne automobile kao i raskošnu odeću i nakit.

Pošto je oduvek bila odgajana sa tradicionalnim stavovima misleći da muškarci treba da budu oni koji obezbeđuju ene, Aleksis je znala da želi da muškarci plate za njen luksuzni način života.

U stvari, njena mama je uvek govorila "bolje je plakati u Mercedesu nego na biciklu“.

Uprkos tome, zabavljanje sa bogatim muškarcima nije bilo najbolje rešenje za nju. Pokornost nije bila u njenoj prirodi, pa je odlučila da je Findom (Samo Findom) odgovor.

Uz Findom dolazi i mnogo drugih fetiša kao što su stopala, poniženje, čednost i mnogi drugi - to je značilo da je Aleksis imala mnogo zanimljivih zahteva od robova.


Aleksis, poznata i kao nedavno je za Dejli Starprogovorila o tome zašto je odlučila da se upusti u ovu kontreverznu radnju. Rekla je da je oduvek bila dobra u ćaskanju sa muškarcima i flertovanju sa njima na mreži, pa je smatrala da je to savršeno pristajalo.


- Jednog dana sam pronašla video na Jutjubu sa devojkom koja govori o prodaji slika stopala na mreži, i to je bila prekretnica za mene. Istog dana sam prodala slike svojih stopala i zaradila nešto novca.

Vremenom su neki muškarci dolazili kod mene da bi se zadovoljili samo nogama, ali neki od njih su hteli da budu domininantni na mreži, pa sam pokušala! Sesije dominacije putem ćaskanja postala je jedna od mojih omiljenih stvari.

Meni je to bilo prirodno. Jednog dana mi je jedan tip poslao poruku i pitao da li može da mi pošalje novac. Pitala sam ga šta želi za to, a on ništa nije rekao… Bila sam stvarno iznenađena. Samo je hteo moj račun za plaćanje i to je to.

Na trenutak sam pomislila da bi ovo mogla da bude prevara, ali sam odlučila da rizikujem i dala sam mu račun. Posle nekoliko minuta na mom telefonu je iskočilo obaveštenje o novcu... pa još jedno, pa još jedno .

Poslao mi je nekoliko stotina ukupno, a sve što sam morala da uradim je da jednostavno tražim još. Čak mi se zahvalio što sam mu uzela novac - objasnila je ova devojka.


Na pitanje zašto misli da muškarci treba da finansiraju njen životni stil rekla je:

- Zato što to zaslužujem! Ja sam lepa i inteligentna žena! Merilin Monro je jednom rekla: "Zar ne znaš da bogat muškarac, kao lepa žena" - zaključila je.

(Kurir.rs/I.M.)