VENDI U PRVOM REDU NA LITURGIJI U HRAMU SVETOG SAVE! Pevačica sa maramom na glavi, još jednom pokazala šta znači biti prava vernica! KURIR PAPARACO

Naš foto-reporter uslikao je pevačicu na službi na kojoj je, kao prava hrišćanka koja zna i poštuje crkveni red, glavu pokrila maramom

Kurir, Nemanja Nikolić, Beta Peđa Vučković

Opštepoznato je da je Vesna Vukelić Vendi vernica. Pevačica svake nedelje i praznicima odlazi na liturgiju, a naš paparaco uslikao ju je na evharistijskom sabranju u Hramu Svetog Save.

Ona je stala u prvi red, a kao što i dolikuje pravoj hrišćanki koja zna i poštuje crkveni red, Vendi je glavu pokrila maramom i pažljivo slušala pojanje crkvenog hora.

Kurir 

Nakon što se pričestila, Vesna se uputila ka porodičnom domu, gde su je čekali suprug i ćerka, za koje je izuzetno vezana.

Podsetimo, Vendi je u intervjuu za Kurir jednom prilikom ispričala koliko je savremeni čovek spreman da se postom, molitvom, pokajanjem i pričešćem približi Bogu i tako duhovno uzrasta.

Kurir 

- Današnji čovek je izgubio orijentire, ne razlikuje dobro od zla. Kažu da treba biti savremen, a to znači da se poštuje duh vremena, da prihvatimo nešto što je do juče možda bilo zlo, i tako ćemo stalno, kao kuvana žaba... Od svega toga središte naše duše je ispražnjeno, ne znamo gde da idemo i šta da radimo. Takav je čovek 21. veka! Najvažnije je da se vratimo onako kako su naši preci radili, kako nam je Sveti Sava ostavio u amanet i kako je jedino moguće do kraja sveta i veka. Vidimo šta je nepoštovanje toga - rekla je pevačica i dodala:

- Čovek dolazi na nivo životinje, gubi samopoštovanje, dostojanstvo. Stvara se nova realnost, a to je nemoguće jer mi nismo stvoreni da živimo na taj način. Ne samo da nećemo da vaskrsavamo na dobro, kako nam je Gospod ostavio, nego ćemo da vaskrsavamo na večnu smrt - istakla je Vukelićeva.

Kurir 

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"OVO TRŽIŠTE OTVORILO JE REALNE SISTEME VREDNOSTI, LJUDI PRATE ŠTA IM ODGOVARA" Vendi komentariše uticaj Designerice na mlade!  Kurir televizija