PEVAČ U SELU OD 487 STANOVNIKA UZEO BAKŠIŠ 4.000€ ! Na estradi niko nije čuo za njegovo ime, a uzima pare na slavljima kao Đani! (FOTO)

Estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, posebno na svadbama, krštenjima, proslavama punoletstva..

Printskrin

Poznato je da pevači od bakšiša često zarade više nego od dogovorenog honorara, a najveći novac ubedljivo dobijaju folkeri. Ipak, pevač Ivica Erović, koji nije poznato ime na estradnom nebu, po bakšišu koji dobija na privatnim slavljima može da stane na crtu mnogim izvođačima.

U prilog tome svedoči snimak koji je Erović podelio na Tiktoku, koji je ubrzo postao viralan i izazvao masovne reakcije, upravo zbog novca koji je pevač zaradio na nastupu.

Printscreen tiktkok 

U Krniću, selu u Srbiji koje (prema informaciji iz 2011. godine) ima 487 stanovnika, zaradio je oko 4.000 evra za jedno veče.

Sav bakšiš usnimio je na stolu kafane gde je nastupao, pa poručio:

- To je taj Krnić, najjače mesto na svetu - rekao je Ivica, pa priznao da nije baš svaki dan tako.

- Ne svaki dan, samo ponekad ovako. Au, kakvo mesto, zlo! - izjavio je pevač.

Podsetimo, estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, posebno na svadbama, krštenjima, proslavama punoletstva... Neki od njih za noć uzmu i po nekoliko desetina hiljada evra, a među rekorderima u šuškama su: Darko Lazić, Radiša Trajković Đani, Ljuba Aličić, Jana Todorović i Tea Tairović i mnogi drugi.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kurir na romskom veselju u Berlinu sa pevacima  Kurir