ŠTA ZNAČI “OPTIMIZACIJA PROSTORA”: Kako da PAMETNO iskoristite svaki kutak u stanu?

Promo

Da li vam je dosadilo da se spotičete o razbacane cipele po hodniku? Ako vaša obuća zauzima previše prostora i stvara nered, obavezno pročitajte ovo!


Plastična prenosiva i rasklopiva polica za obuću je idealno rešenje za svakoga ko želi da održi dom urednim i organizovanim. Pruža veliki kapacitet za skladištenje obuće i omogućava vam da iskoristite svaki kvadratni metar prostora, bez obzira na veličinu vašeg doma.Zašto vam je potrebna ova polica?


Ušteda prostora: Prenosiva polica je dizajnirana da optimizuje prostor. Idealna je za male stanove, hodnike ili garderobere, gde je svaki centimetar važan.


Lakoća prenosa: Zahvaljujući svojoj prenosivoj funkciji, ovu policu možete lako premestiti gde god vam je potrebna, u samo nekoliko sekundi! Naručite svoju prenosivu policu za obuću još danas i unesite red u svoj dom jednom za svagda! Poručite je OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo 

Jednostavna montaža: Nema potrebe za alatima ili komplikovanim uputstvima. Montira se brzo i lako, pa je savršena i za one koji nisu vični "uradi sam" projektima.


Univerzalni dizajn: Savršeno se uklapa u svaki enterijer – bilo da je klasičan ili moderan. Diskretan, a opet dovoljno funkcionalan da organizuje obuću cele porodice.


Odlična cena i kvalitet: Za razliku od tradicionalnih ormara, ova polica je mnogo povoljnija, ali bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet.

Ne dozvolite da vam obuća propada i skuplja prašinu. Ova prenosiva polica čuva cipele uredno složene i pristupačne, čime produžava njihov vek trajanja. Zato, ne čekajte! Naručite svoju prenosivu policu za obuću još danas i unesite red u svoj dom jednom za svagda! Poručite je OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo