ADI HITER: Crvena zvezda je kvalitetnija od Dinama! Za nas je ovo krucijalna utakmica

Francuski klub na nemački pogon je naredni rival Crvene zvezde u Ligi šampiona

Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.45 časova gostuju Monaku u trećem kolu Lige šampiona.

Domaći tim igra sjajno pod dirigentskom palicom nemačkog trenera Adija Hitera.

Nemački stručnjak je uoči utakmice sa Zvezdom dobio pitanje da uporedi sa Dinamom iz Zagreba, sa kojim je Monako igrao u prošlom kolu u Hrvatskoj nerešeno 2:2, i rekao da su crveno-beli kvalitetniji.

"Teško je uporediti ovaj tim sa Dinamo Zagrebom, na primer. Mislim da su kvalitetniji. Imaju interesantne igrače kao što su Silas, koji je nekoliko sezona igrao za Štutgart ili mladi Maksimović, produkt njihove škole koji već igra na visokom nivou. Odigrali su veoma dobro prvo poluvreme protiv Intera, kao i meč sa Benfikom. Zaslužili su da pobede u toj utakmici, tako da ćemo morati da budemo oprezni. Dobar su tim i dolaze sa ambicijom da pobede kako bi ostali u trci za prolaz. U Ligi šampiona moramo da igramo na visokom nivou, čeka nas teška utakmica ali cilj je pobeda koja bi nam mnogo značila".

Monaku je utakmica za Zvezdom od krucijalnog značaja.

"Posle ove utakmice imaćemo ih još pet, tako da je i dalje sve moguće, ali ova utakmica bi mogla da bude ključna jer ako pobedimo imaćemo sedam bodova i još tri bi trebalo da budu dovoljna da se obezbedi prolaz u narednu fazu. Pobeda dala bi nam vetar u leđa i siguran sam da bismo upisali još jednu u preostalih pet utakmica čak iako bi rivali bili jači, jer ova ekipa voli izazove. Pobedili smo Barselonu, možemo da uradimo isto protiv Benfike, Aston Vile, Arsenala i Intera. U fudbalu je sve moguće", poručio je Adi Hiter.

Kurir sport

This browser does not support the video element.

Crvena zvezda, Stadion Luj drugi  Kurir televizija