NEDA DIRIGENT - NE VOLE TE ZATO ŠTO SI NAŠ! Supruga heroja Zvezde u Podgorici objavama "zapalila" društvene mreže posle utakmice protiv Budućnosti

Mina Nedović objavom zapalila društvene mreže

Buducnost VOLI/Filip Roganovic

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Budućnost u derbi meču 5.kola ABA lige rezultatom 73:75.

Derbi meč ovog kola ostao je u velikoj senci opšteg haosa i prekida zbog dešavanja na tribinama.

Čak tri puta se meč u Podgorici prekidao zbog ponašanja navijačke grupe "Varvari", pre nego što su crveno-beli odlučili da napuste parket u četvrtom minutu poslednje deonice pri vođstvu 68:65.

Neposredno pre toga došlo je do vređanja Nemanje Nedovića i njegove supruge, posle čega je košarkaš ušao u verbalni obračun.

Uzbudljiva utakmica pod svodovima podgoričke dvorane delom je pala u drugi plan zbog povika sa tribina i prekida. Razlog da arbitri zaustave loptu, jesu bile i uvrede domaćih navijača na račun košarkaša crveno-belih, Nemanje Nedovića. Tačnije, njegove supruge.

Na ova dešavanja nije ostala imuna ni Nedovićeva supruga Mina koja se oglasila na društvenim mrežama povodom dešavanja u Podgorici.

Printskrin 

 " Neda dirigent", kratko je napisala Mina sa jasnom aluzijom.

Nedović je predvodio Crvenu zvezdu do pobede protiv Budućnosti kao daleko najefikasniji u svojoj ekipi. Imao je 24 poena za 28 minuta na terenu i 81.8 posto iz igre, te 75 odsto za tri poena (6/8).

Printskrin 

 " Ne vole te zato što si naš, najbolji je osećaj kad si zvezdaš", napisala je MIna Nedović u drugoj objavi.

Kurir sport