"JE L' JA SAD TREBA DA NAPADAM ĐILASOVU MAJKU?" Bulatović posle napada na predsednikovu porodicu: Mogao bih mnogo toga da kažem, ali nisam tako vaspitan

Ove stvari su jako opasne, dešavaju se kad neko nema političku viziju, prokomentarisao je Bulatović napade na Vučićevu porodicu

BETA Amir Hamzagić, Nenad Kostić

Porodica predsednika Srbije Aleksandra Vučića ponovo se našla na udaru brutalnih napada pripadnika opozicije. Naime, vlasnik "Tabloida" Milovan Brkić ponovio je izneo neistine o tome ko je predsednikov otac i niz uvreda na račun njegove majke Angeline.

Ovom temom bavila se i novinarka Kurir televizije Ksenija Stojiljković sa svojim sagovornikom, narodnim poslanikom Dejanom Bulatovićem.

- Kada neko nema argumente u politici, kada nema viziju, onda upravo radi ovako pogrešne stvari. To nisu samo pogrešne stvari, to su jako opasne stvari. Aleksandar Vučić je izložen već duži niz godina tim napadima i to ne može da se toleriše. Samo pokazuje koliko se zlopotrebljava demokratija u našem društvu. Ovde je najviši stepen demokratije, ljudi protestuju, dolazi do toga da blokiraju autoputeve - započeo je Bulatović.

Kurir Televizija 

Osvrnuo se na činjenicu da opozicioni lideri ne trpe ovakve pretnje.

This browser does not support the video element.

"JE L' JA SAD TREBA DA NAPADAM ĐILASOVU MAJKU?" Bulatović posle napada na predsednikovu porodicu: Mogao bih mnogo toga da kažem, ali nisam tako vaspitan  Kurir televizija

- Znate šta, mnogi su ogorčeni na to. Je l' to sad znači da ja napadnem, recimo, Đilasu majku, da ja pričam o njegovoj porodici, a ja bih mogao mnogo da pričam o njemu. Pa, ipak, to ne radim jer smatram da to nije kulturno. Smatram da to ne nosim iz svoje kuće i da nisam tako vaspitan. Samo se pitamo gde je granica. Da li ti čoveče imaš politiku? Da li Dragan Đilas ima politiku? Neku viziju političku, osim da krade 619 miliona.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Aleksandar Vučić u obilasku radova na rekonstrukciji mosta na graničnom prelazu Karakaj   Kurir televizija