Adrijana Lima pokazala kako zapravo izgleda bez šminke: Ceo svet brujao o plastičnim operacijama, a ovo je prava istina o njenom licu

"Teško je, imam petoro dece, a biti majka sa 40 godina nije isto što i biti majka sa 20, ali oduvek sam želela da imam veliku porodicu i mlada sam u srcu. Takođe, volim treninge. To je deo naše kulture. Ovde u Riju de Žaneriju se to jasno percipira."

Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Brazilska manekenka i svetska zvezda Adrijana Lima pozirala je za naslovnu stranu novembarskog broja španskog "Vogue" bez trunke šminke, 14 godina nakon što je prvi put krasila naslovnicu ovog magazina. Vest o tome objavljena je dva dana nakon što je učestvovala na reviji Viktorijas sikret u Njujorku, posle šestogodišnje pauze.

Slike su objavljene na Instagramu, a komentarima se ne nazire kraj.

"Snažnija i odvažnija nego ikad. Adrijana Lima se vratila kako bi pozirala za našu naslovnicu", poručili su iz magazina i dodali da se Lima prisetila svojih početaka karijere.

Adrijana je pozirala za dve naslovne strane, na prvoj naslovnoj Lima je pozirala u majici brenda Christian Dior i sa šeširom Clyde x Collina Strada, a na drugoj manekenka je pozirala u crnoj Dior haljini, u kojoj je istakla svoje mišiće.

Naime, manekenka je naišla na brojne kritike da je poklekla trendovima i previše zategla svoje lice, pa više nema prirodnu lepotu, ali ona je odlučila da se slika u prirodnom izdanju i svima pokaže da su priče neistinite.

"Teško je, imam petoro dece, a biti majka sa 40 godina nije isto što i biti majka sa 20, ali oduvek sam želela da imam veliku porodicu i mlada sam u srcu. Takođe, volim treninge. To je deo naše kulture. Ovde u Riju de Žaneriju se to jasno percipira", rekla je Lima u intervjuu.

Osvrnula se i na negativne komentare o izgledu.

"Istina je da se u trudnoći obično jako udebljam, ali moram da razmišljam o sebi. Imala sam druge prioritete. Srećom, imala sam podršku porodice, a sada je sve to prošlost. Moda je za nas, žene koje inače kupujemo i koje smo svesne šta se tamo događa, pa treba slaviti svaki trenutak u životu. I trenutno se osećam odlično", rekla je Lima i dodala da se trenutno voli sebe da vidi bez šminke.

(Kurir.rs/I.M.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda  Instagram/adrianalima