Sva u lateksu snimala intimnu zonu: Starleta u haljini koja ništa ne krije, u prvom planu bujne grudi i kukovi, a od njenih oblina skače pritisak

Za proslavu 44. rođendana odabrala je posve izazovnu haljinu, koja skoro ništa nije ostavila mašti.

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna starleta Kim Kardašijan proslavila je juče 44. rođendan, a deliće svoje glamurozne proslave podelila je i na mrežama. Za ovu priliku odabrala je posve izazovnu haljinu, koja skoro ništa nije ostavila mašti.


Njena rođendanska haljina je spoj bodija u boji kože i suknje od lateksa, koja je bila toliko uzana da joj se ocrtvao svaki milimetar tela.

printscreen/instagram/kimkardashian 

Kim Kardašijan je u jednom momentu odlučila da pokaže čime raspolaže pa je zumirala odeću, a budući da je imala provokativnu haljinu, njeno međunožje je bilo u prvom planu.


Po izazovnosti bi se moglo reći da parira Kanjeovoj novoj supruzi Bjanki Ćensori, budući da su joj bile izbačene i bradavice, a boja haljine je bila identična koži, pa je izgledalo kao da nosi "golu haljinu".

printscreen/instagram/kimkardashian 

Svakako jedno je sigurno, Kim Kardašijan nikad nije bolje izgledala, a njenim bujnim oblinama godine ne mogu ništa.

Čestitke na račun njenog izgleda su se samo nizale, a ona nije krila koliko je srećna što je na svoj poseban dan okružena dragim ljudima.

(Kurir.rs/I.M.)