Trećeg dana Sajma obrazovanja predstavile su se srednje škole: Predstavljeni projekti koji se odnose na integraciju dece sa autizmom u sport

Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava traje do 27. oktobra 2024. godine

Ministarstvo Prosvete Treći dan Sajma obrazovanja

U okviru Sajma obrazovanja i nastavnih sredstava na štandu Ministarstva prosvete pod sloganom "Pobedi znanjem" učenici i nastavnici srednjih škola predstavili su školske aktivnosti i primere dobre prakse.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva prosvete Škola za osnovno i srednje obrazovanje učenika "Milan Petrović" iz Novog Sada predstavila je projekat "Milan i Janez za inkluziju", kao i projekat "Sportisam" koji se odnosi na integraciju dece sa autizmom u sport.

Daniela Marinković 

 Predstavila se i Karlovačka gimnazija iz Sremskih Karlovaca, dok je posetiocima Sajma svoje muzičke talente predstavio gudački kvartet Škole za muzičke talente iz Ćuprije.

Daniela Marinković 

Srednja poljoprivredna škola sa domom učenika iz Šabca predstavila je postignuća učenika u oblasti poljoprivrede, proizvodnje i prerade hrane i izložila proizvode koje proizvode tokom nastavnog procesa. Između, ostalog posetioci su mogli da vide cvetne aranžmane, poljoprivredne proizvode, zimnicu, med i druge proizvode.

Daniela Marinković  Treći dan Sajma obrazovanja

 Posetioci Sajma obrazovanja mogli su i da se upoznaju sa obrazovnim profilima Železničko tehničke škole iz Beograda. Tokom popodneva učenici Škole za dizajn iz Beograda prirediće izložbu svojih radova. Takođe, učenici Farmaceutsko-fizioterapeutske škole iz Beograda demonstriraće stečena znanja i veštine.

Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava traje do 27. oktobra 2024. godine.

This browser does not support the video element.

Obrazovanje dece o pravilima ponašanja u saobraćaju u Sremskoj Mitrovici  Kurir televizija